speltips_skribent

Speltips Finland – Ryssland 16/6: Skriver ny historia?

Sky is the limit för Finland efter segern över Danmark – ny trea i Sankt Petersburg?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Att gratulera Finland för segern över Danmark känns nästan lite fel i och med omständigheterna men det gäller åtminstone att konstatera att Finland vann i sin EM-debut och vinner de även här på onsdag, ja då är de klara för vidare spel i turneringen. Vore det inte helt otroligt?

Detta lilla Finland alltså, de kan skriva ny historia och det är givetvis en ordentlig morot, man har absolut inget att be om ursäkt för utan det gäller att jobba vidare och se till att få omkull detta Ryssland också, eller åtminstone plocka en pinne – och det har man alla anledningar att tro på. 

Ryssland övertygade som bekant inte alls i premiären utan tvärtom, stod för en katastrofal insats mot Belgien. Förvisso är Belgien just Belgien, ett av världens bästa landslag men det är samtidigt under all kritik att prestera som det ryska landslaget faktiskt gjorde. Uddlöst, slarvigt och en attityd som inte direkt skrek EM-premiär, utan Belgien tilläts göra lite som de ville, och det räckte alltså till slut till en 3-0-seger. En väldigt komfortabel trea, och möjligtvis även ett kvitto på att Ryssland ligger betydligt närmre länder som Finland och Nordmakedonien i kvalité, och alltså inte Belgien eller England.

Dubbelchansen intressant

Vi tycker alltså värdet är superintressant på detta Finland under onsdagen, samtliga spelbolagen är alltså överens om att Ryssland är det bättre laget och att de även bör vinna matchen, vi kan hålla med – till viss del.

Vi har fått se Finland stå för ett flertal fina insatser under dem senaste åren, de är absolut inget Sverige eller Danmark, men de är absolut inte så långt ifrån, som de var för ett par år sedan. Det här är ett hårt arbetande kollektiv som alltid ger 100% på banan, och vi tycker alltså inte Ryssland har samma egenskaper. Det ryska landslaget tenderar att vika ner sig och uppträdda direkt naivt, och därför tycker vi Finland bör ha en god chans här när de entrar banan med en trepoängare i ryggen.

Vi är alltså inne på att Finland löser minst ett kryss här på onsdag, de kommer att kämpa i 90 minuter + tillägg, och det tror vi resulterar i att Ryssland får det kämpigt i offensiven. Den lagdelen imponerade inte direkt mot Belgien. 1X klickas in till 2.20 gånger degen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.20
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: