speltips_skribent

Speltips Turkiet – Wales 16/6: Vidöppen tillställning

Oklar status på Turkiet som inte alls fick till det i premiären mot Italien – uppryckning krävs!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är bara att konstatera att det är lite som alltid med det turkiska landslaget, man vet sällan var man har dem men höjden är superintressant, och vi är fortfarande helt övertygade om att Turkiet kan lösa det hela, trots att man faktiskt skickade urusla signaler i premiären.

För det är som bekant inte alls längesedan som detta turkiska landslaget besegrade Nederländerna i VM-kvalet, mer exakt i mars månad, med resultatet 4-2. Vi minns även att turkarna besegrade Frankrike i EM-kvalet, fyra poäng mot fransmännen är ett kvitto på att Turkiet är att räkna med, men bara när de väl har en bra dag. Och då är alltså den stora frågan; vad för typ av dag har Turkiet på onsdag?

En sak är åtminstone säker, det är en trea som krävs mot Wales för att Turkiet ska lösa avancemanget, risken är stor att man helt ger upp det här vid en eventuell förlust, det hade inte alls varit ett överraskande utfall just vid förlust mot Wales, att man även förlorar mot Schweiz i den sista rundan. Därför räknar vi med att få se ett heltaggat Turkiet, även en heltaggad Burak Yilmaz, som är väl medveten om att han har ögonen på sig här. Risken med ett taggat Turkiet? Jo det hela kan sluta hur som helst.

Mål åt båda håll?

Wales inledde som bekant sitt EM-äventyr genom att spela oavgjort mot Schweiz, i en på förhand förväntad, tät drabbning i Baku. Wales är ett organiserat gäng och därför kommer de även bli en tuff nöt att knäcka här för Turkiet.

Men! Turkiet tenderar att kunna sätta sin egna prägel på fotbollsmatcher, de är ett härligt gäng när det blåser rätt, och nu måste man trots allt gå för det hela. Därför räknar vi med att få se en mer öppen tillställning, än den mellan Wales och Schweiz. Wales lär även de se sin stora möjlighet här, när Turkiet bestämmer sig för att sätta fart, med lirare som Ramsey och Bale kan de givetvis slå ut detta turkiska försvar, och därför lockas vi också av ett odds på målmarknaden här.

Att båda lagen nätar i Baku på onsdag ser vi som ett troligt utfall, därför blir det också speltipset härifrån. BLGM – Ja, klickas in till fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget 888sport! 2-1 åt något håll?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.05
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: