europatipset tips

Europatipset 16/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 24. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 24 och fortsatt fokus på EM givetvis! Samtliga 13 matcher plockas från sommarens mästerskap och Italien, Schweiz, Ukraina och bland annat Österrike är med vid två olika tillfällen, därför väljer vi redan att nu att publicera vårt spelförslag – med eventuella ändringar längre fram! Så häng med – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering är vad vi kommit fram till. Stort lycka till!

europatipset tips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Italien – Schweiz, 1

Italien visade upp ett imponerande register i premiären mot Turkiet och därför ser vi heller inga som helst anledningar till att slösa på tecken i match nummer ett. Klasskillnad!

2. Ukraina – Nordmakedonien, 1X

De slutade före Portugal och Serbien i EM-kvalet och besegrade Spanien i UEFA Nations League så sent som i oktober månad, Ukraina har onekligen ett bättre landslag än Nordmakedonien. 1X räcker gott!

3. Danmark – Belgien, 1X2

Nu föll Danmark förvisso mot Finland men är förutsättningarna dem rätta så är vi helt övertygade om att Danmark kan störa Belgien på Parken, detta trots att Lukaku & Co såg oerhört stabila ut i premiären. Vi tar med samtliga tecken och håller en extra tumme för dansken.

4. Nederländerna – Österrike, 1X

Vi är inte jätteimponerade av detta Nederländerna och väljer därför att plocka med krysset här, det finns kvalité hos lirare som Alaba och Arnautovic – 1X.

5. Sverige – Slovakien, 1

Sverige har ett bättre fotbollslag än Slovakien, både sett till namnen men även till kollektivet, och därför nöjer vi oss med att spika Sverige i match nummer 5 – tydlig skillnad i vår värld!

6. Kroatien – Tjeckien, 1X

Kroatien har haft det jobbigt under dem senaste månaderna och inte alls övertygat, i varken EM-kvalet eller Nations League. Därför måste alltid krysset med när de lirar, Tjeckien är dessutom ett knepigt motstånd med ett flertal spännande lirare. 1X!

7. England – Skottland, 1X

Tryggt med spik på England här egentligen, men favoritskapet är väldigt stort och det måste utnyttjas – en eventuell kupongrensare vid ett svagt resultat för England. Vi hoppas på krysset! 

8. Ungern – Frankrike. X2

Den självklara favoriten, trots att både Portugal och Tyskland lirar i samma grupp, Frankrike har ett helt otroligt lag och kommer högst troligt även att besegra Ungern. Men! Är ett lag streckade till 90%, så gäller det att vara med! X2, och heja Szalai!

9. Portugal – Tyskland, 1X

Tät tillställning är att vänta här på Allianz Arena och högst troligt är det små detaljer som kommer att avgöra utfallet i den här matchen. Portugal ska dock ha en god chans, med Ronaldo, Bruno, Silva och Jota på banan är man sylvassa! 1X.

10. Spanien – Polen, 1

Inget snack om saken här i Sevilla, vi är inte alls imponerade av Polen och räknar därför med att de förlorar den här matchen. Tydlig skillnad! Spik!

11. Italien – Wales, 1

Högst troligt kommer det hela att sluta med att Italien står på 9 poäng när gruppspelet går i mål, Italien ser riktigt bra ut och Wales står väl där man på förhand trodde de skulle stå, alltså klasskillnad. Ettan räcker gott!

12. Schweiz – Turkiet, X2

Tät kamp men vi tror turkarna har mer i sig än vad premiären visade på, att de samlar sig efter den insatsen är inte alls en omöjlighet och kvalitén, den finns som bekant där. Vi väljer deras sida, X2!

13. Ukraina – Österrike, 1X

Ukraina har som sagt imponerat stort på oss, de är stabila bakåt och har kvalité framåt också, vilket gör dem till ett komplett lag, ett lag vi rankar snäppet högre än detta Österrike just nu. 1X testas därför.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming