speltips_skribent

Speltips Frankrike – Tyskland 15/6: Tungviktsmöte i München

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Frankrike och Tyskland den 15 juni. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Premiärrundans mest spännande fight på förhand, dessutom i den hetaste gruppen i detta mästerskapet då även Portugal huserar här, och stackars lilla Ungern som ska försöka få till ett avancemang med dessa bjässar stångandes mot en, chanslösa? Högst troligt, vi har åtminstone väldigt svårt att se att de ens ska kunna lösa en pinne här.

Allt talar givetvis för att det kommer att handla om Tyskland, Portugal och Frankrike, ett annorlunda utfall vore onekligen överraskande att se och när det kommer till just dessa tre länder, så är det väldigt svårt att förutse vilka som faktiskt plockar dem två första platserna, Frankrike känns givna? Tyskland är Tyskland och Portugal har ett helt otroligt lag, som helt klart är kapabla till att till och med vinna grupp F.

Men eftersom att tisdagens möte mellan Frankrike och Tyskland går av stapeln på Allianz Arena, så får vi trots allt se det som fördel Tyskland, även om den fördelen möjligtvis är minimal. Det hela vägs trots allt upp av Frankrikes kvalité som vi ändå rankar snäppet högre, och därför räknar vi även med att få se en väldigt tät kamp här i München under tisdagen, riskminimering från båda sidor?

Krysset intressant

Det är en minst sagt härlig kamp vi kommer att få bevittna under tisdagskvällen, Mbappe, Griezmann, Benzema, Pogba och Kante på banan på ena sidan, Muller, Gnabry, Havertz, Kimmich, Kroos och Gundogan på den andra, en otroligt spännande batalj och det är först och främst, givetvis bara att njuta av detta spektakel.

Och när det kommer till det andra, speltipset från Allianz Arena, så lockas vi alltså väldigt mycket av det mittersta tecknet på 1×2-marknaden. Tyskland och Frankrike har spelat oavgjort mot varandra i två av dem tre senaste fighterna och det tredje mötet slutade i en uddamålsseger för Frankrike. Och här i en premiärrunda så säger känslan att båda lagen faktiskt är nöjda med ett kryss, Frankrike är trygga i att spela försvarsspel och här på Allianz Arena lär man ändå fokusera på defensiven. Ett kryss här och seger mot Ungern i nästa omgång innebär trots allt säkrat avancemang. Högst troligt.

Vi väljer därför att klicka in krysset och gör detta till skyhöga 3.20 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. 1-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3.20
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: