speltips_skribent

Speltips Spanien – Sverige 14/6: Den riktiga EM-premiären!

Sverige entrar EM 2020 under måndagen och gör detta genom att lira mot självaste Spanien i Sevilla. Tuffaste möjliga test direkt! Hur slutar det?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Sverige kommer att genomföra sin första match i EM 2020 på spansk mark i Sevilla och ställs alltså mot självaste Spanien i en på förhand väldigt tuff batalj. Möjligtvis den tuffaste möjliga, redan i den första omgången men kanske är det en fördel, att testas ordentligt direkt?

För det är åtminstone en sak som är säker, att Sverige kommer att testas ordentligt i måndagens möte, Spanien må vara långt ifrån det Spanien man var mellan 2008 och 2012, men vi kommer samtidigt inte ifrån att detta spanska landslag, så sent som i november månad, besegrade Tyskland med 6-0. De är dessutom obesegrade sedan en bra tid tillbaka och har trots ett svagt VM-kval så här långt, full kontroll över det mesta. För det måste man trots allt konstatera, trots att Sverige faktiskt toppar VM-kvalet.

Självklart nöjer sig därför Sverige med ett oavgjort resultat i den här EM-premiären, det vore givetvis ett väldigt bra resultat att få med sig från Sevilla, inför matchen mot Slovakien. Vi utgår därför ifrån att Sverige intar detta mötet med en viss försiktighet, som alltid med andra ord, när Sverige ställs mot dem bättre landslagen, att man till stor del kommer att fokusera på att stå rätt här. Vi kan även räkna med att Sverige ger sitt yttersta i 90 minuter, det är helt enkelt Sverige under Janne.

Odds från EM 2020

Som bekant missar Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg matchen på grund av Covid-19, samtidigt som vi har svårt att se att Cajuste ska vara spelredo efter smällen han åkte på i lördags. Albin Ekdal däremot räknar vi med, det verkar inte vara allt för seriöst utan snarare bara en försiktighetsåtgärd.

Så hur ser då Sveriges chanser ut till att plocka poäng här i Sevilla? De är små givetvis, Spanien agerar hemmalag och tillhör absolut ett av dem bästa landslagen i den här turneringen, detta trots att Ramos inte är med, och att Bosquets blivit äldre. För tittar vi närmre på den här truppen så är det bara att konstatera att det är världsklasslirare på i princip alla positioner, därför räknar vi inte med att Sverige plockar poäng. Men! Möjligheten finns och vi alla är väl medvetna om att Sverige är duktiga på att försvara sig, och det räknar vi ändå med att man gör bra på måndag.

Sen huruvida detta håller över 90 minuter eller inte, väljer vi att inte svara på. Utan vi kommer istället att investera i HT-marknaden där ett intressant odds blivit identifierat. Att Sverige löser krysset i halvtid tror vi på, Spanien lär behöva lite tid för att hitta rätt mot ett organiserat svenskt försvar.

Krysset i halvtid betalar fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet och blir alltså speltipset från Sveriges premiär! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort HT
Odds: 2.20
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: