speltips_skribent

Speltips Ukraina – Cypern 7/6: Tydlig skillnad

Cypern ska inte ha allt för mycket att säga till om här i Charkiv i nordöstra Ukraina. Skiljer minst två nivåer.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Österrike, Nederländerna, Nordmakedonien och Ukraina infinner sig samtliga i grupp C i sommarens mästerskap, och här är målsättningen tydlig från Ukrainas sida, man ska ta sig vidare till slutspelet och chansen tror vi är stor, Ukraina har tagit kliv under dem senaste åren och är att räkna med.

Tittar vi närmre på Ukrainas siffror från det senaste året så är det minst sagt fina resultat som uppenbarar sig framför en, Ukraina slutade före Portugal och Serbien i EM-kvalet och det tycker vi egentligen säger allt. Ett spännande Portugal dessutom, ett portugisiskt landslag som känns hetare än på väldigt lång tid med ett flertal spännande lirare. Ett styrkebesked från Shevchenkos Ukraina.

Ukraina besegrade dessutom Spanien så sent som i oktober månad, i UEFA Nations League. Nu är den tävlingen vad den är, men vi tycker trots allt resultatet är relevant att lyfta, det är ett landslag med attityd och självförtroende, ett landslag som tror på framgång i sommaren mästerskap, allt annat vore överraskande med Shevchenko vid rodret.

Trygg seger!

All respekt för det cypriotiska landslaget men här kommer vi faktiskt inte ifrån att det skiljer ljusår i kvalité mellan lagen, Cypern har exempelvis inte vunnit en match på bortaplan sedan 2019, och har då bland annat ställts mot landslag som Ungern, Montenegro, Azerbajdzjan, Luxemburg och Grekland. Det säger väl egentligen allt?

Nu besegrade Cypern förvisso Slovenien i VM-kvalet i mars månad, det kan tyckas vara framsteg men det är samtidigt relevant att lyfta att Slovenien inte direkt sett bra ut under dem senaste åren, de har haft mängder av problem och inte alls kommit upp i nivå. Utöver den trean har Cypern inte alls åstadkommit mycket, och är i vår värld ett klart sämre landslag än Ukraina. Skillnaden är uppenbar här.

Vi är därför övertygade om att Ukraina vinner måndagens möte här på hemmaplan, genrep trots allt och därför tror vi de även spänner musklerna ordentligt. Att de visar var skåpet ska stå. Ukraina (-1.5 asian handicap) testas därför till fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget Interwetten. 

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.20
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: