speltips_skribent

Speltips Polen – Island 8/6: Polackerna vinner i EM-genrepet

Polen är ute efter en vinst i Poznan under tisdagskvällen – sista testet inför sommarens mästerskap.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Nu är tisdagens möte som bekant av kategorin en träningslandskamp, men det är absolut ingen överdrift att påstå att matchen är av stor betydelse för det polska landslaget. Väldigt stor till och med. Polen har bara vunnit en av sina sex senaste matcher inför mötet mot Island, och som bekant är detta det allra sista testet inför sommarens mästerskap, och därför även sista chansen för Polen att boosta självförtroendet inför matchen mot Slovakien.

För Polen har alltså sett allt annat än självklara ut under dem senaste månaderna, de har bara gått segrande ur ett möte sedan i oktober månad och den trean inkasserades dessutom mot Andorra, ett gäng som inte direkt lirar boll på en hög nivå. Tre förluster har det blivit, mot Italien, Nederländerna och England, samt två kryss – mot Ungern och Ryssland.

Därför säger känslan att Polen kommer att entra tisdagens möte med största möjliga fokus, det är givetvis alltid viktigt att vinna fotbollsmatcher, men extra viktigt nu tror vi, eftersom att självförtroendet inte varit på topp sedan Sousa tog över efter Jerzy Brzęczek. Vi räknar därför med att få se ett heltaggat polskt landslag under tisdagen, och därför bör man även ligga närmre segern här hemma i Poznan.

Inte alls samma Island

Island är som bekant inte ett av dem 24 landslag som lyckades kvala sig in till sommarens EM, bara det tycker vi är ett kvitto på var Island faktiskt står i dagsläget, när länder som Finland, Nordmakedonien och Ungern löste en biljett. Det är inte alls samma sammansvetsade, och defensivt starka Island som under Lagerbäck. Långt ifrån faktiskt.

Och det räcker bara att titta närmre på Islands resultat från dem senaste månaderna för att bilda sig en uppfattning om var de faktiskt står just nu. De föll exempelvis mot Armenien med 2-0 i VM-kvalet i mars månad – i öppningsmatchen inkasserade man även en 3-0-förlust mot Tyskland. Som om det inte vore nog upplevde Island stora problem mot ett lag av Färöarnas kaliber i förra veckan (uddamålsseger till slut).

Vi är därför helt övertygade om att Polen kommer att vinna den här matchen, en EM-nation trots allt. Vi klickar därför in Polen (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.80 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: