europatipset tips

Europatipset 11/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset fredag vecka 23. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 23 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! EM RULLAR IGÅNG! 13 matcher från EM finns med på kupongen och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen – vi bjuder på ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering!

europatipset vecka 23

 TILL EUROPATIPSET!

1. Turkiet – Italien, X2

Vi höjer ett varningens finger för detta Turkiet som onekligen har en intressant höjd, att de är kapabla till att plocka poäng i en premiär mot Italien är vi helt övertygade om. Minst halvgardering.

2. Wales – Schweiz, X2

Känslan säger att Schweiz har betydligt mer på plats än ett Wales som är väldigt beroende av att Bale fungerar. Kollektivet segrar, X2 räcker gott.

3. Danmark – Finland, 1

Danmark har tagit tydliga kliv under dem senaste månaderna och är ett landslag att räkna med. Finland är man onekligen ett par steg större än. Vinner tryggt i premiären. Spik.

4. Belgien – Ryssland, 1X

Fint värde på det mittersta tecknet och en premiär är trots allt en premiär, Ryssland kan mycket väl orsaka problem för Belgien i den här matchen. 1X.

5. England – Kroatien, 1

Kroatien är på nedgång och det kommer vi inte ifrån när man nu ställs mot tuffaste möjliga motstånd i grupp D, vi tror på Grealish och Kane – England vinner.

6. Österrike – Nordmakedonien, 1

All respekt för Nordmakedonien som uppenbarligen har kvalité i truppen, de besegrade Tyskland så sent som i mars månad och dessutom i en tävlingsmatch, i Tyskland. Dock är Österrike det bättre laget och bör vinna. Spiken räcker.

7. Nederländerna – Ukraina, 1X

Vi ska absolut inte räkna bort Ukraina från den här matchen och speciellt inte nu när Nederländerna dessutom inte är sitt allra bästa jag. Det finns ett flertal frågetecken hos detta Nederländerna och vi är därför inte så säkra på att man vinner den här matchen. Krysset måste med.

8. Skottland – Tjeckien, X2

Tät kamp så här på förhand men vi tycker Tjeckien faktiskt sett bättre ut sett till dem 12 senaste månaderna, de kryssade bland annat mot Belgien i VM-kvalet och därför tror vi på poäng mot Skottland i premiäromgången. X2!

9. Polen – Slovakien, 1X

Polen är som väntat favoriter i den här matchen men som alltid med detta Polen i mästerskap så gäller det att vara förberedd på att man underpresterar. Ny tränare dessutom, krysset måste därför med.

10. Spanien – Sverige, 1 2

Det mesta talar givetvis för att Spanien besegrar Sverige i premiäromgången men just Sverige kan även visa sig vara ett mardrömsmotstånd, tror vi. Att ställas mot ett organiserat Sverige är inte alls en lätt uppgift, dessutom är Spanien inte alls vad de tidigare varit – vi testar gaffeln.

11. Ungern – Portugal, 2

Klasskillnad på samtliga plan när Ungern och Portugal drabbar samman, förvisso en eventuell kupongrensare här då Portugal är streckade till 82%(!), men vi ser det samtidigt inte hända. Portugal blir bara bättre och bättre. Spik!

12. Frankrike – Tyskland, 1X2

Två av mästerskapets allra bästa där Frankrike väl ändå sticker ut som det bättre laget just nu, de har ett helt otroligt lag och är även favoriter i den här matchen, men! Tyskland är Tyskland. Samtliga tecken måste med i den här premiärrundan.

13. Finland – Ryssland, X2

Att Finland är det svagaste laget i sommarens mästerskap skriver säkerligen de flesta under på, och därför har vi även svårt att se att de ska vinna en match i grupp B som består av Belgien, Danmark och just Ryssland. X2 räcker gott här.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming