speltips_skribent

Speltips Turkiet – Italien 11/6: Speltips inför EM-premiären!

EM 2020 är äntligen här efter att mästerskapet blivit inställt i fjol! Speltips inför premiären mellan Turkiet och Italien, och ALLA matcher under EM finner ni hos oss på Tipsmedoss.com!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Turkiet och Italien sparkar alltså igång festen under fredagen och som vi har längtat efter detta, ett helt år mer exakt och även fastän Covid-19 fortfarande vilar över turneringen och sprider oro, så ska det hela nog gå vägen den här gången, detta trots att ett par spelare kommer att stå över ett par matcher på grund av viruset.

Turkiet och Italien har dock båda klarat sig undan bra och har inga rapporterade fall i truppen, Veratti och Locatelli missar dock matchen på grund av skada men förväntas vara tillbaka i spel längre fram. För Turkiets del är samtliga spelare tillgängliga, vilket bland annat betyder att vi kommer få bevittna Burak Yilmaz från start. Hur härligt är inte det?

Tittar vi närmre på lagens chanser i det här mästerskapet så råder det givetvis inga som helst tvivel om vilket gäng som är tippade att gå längst i EM 2020, det är självklart ett Italien som växlat upp ordentligt under Mancini. De nämns möjligtvis inte bland dem två, tre eller ens fyra bästa, och möjligtvis är det den stora självklara stjärnan de saknar, men det här kollektivet är riktigt bra och ska absolut inte underskattas.

Italien är obesegrade i 25 raka matcher inför fredagens möte mot Turkiet, en siffra som bara bekräftar vad Mancini faktiskt lyckats åstadkomma i det italienska landslaget, ett starkt kollektiv alltså, som vi i sin tur räknar med att Turkiet får det jobbigt mot.

Speltips inför EM 2020

Alla vi som följt den europeiska fotbollen närmre är väl medvetna om vad det turkiska landslaget är kapabla till, vi fick bland annat se dem plocka fyra poäng från Frankrike i EM-kvalet, men de besegrade alltså även Nederländerna med 4-2 i VM-kvalet i mars månad, uppenbarligen är detta ett landslag som lirar på en hög nivå när saker och ting stämmer för dem.

Men det är just den detaljen kring Turkiet som ständigt är närvarande, att deras högstanivå är väldigt bra när allting rullar på, men turkarna har samtidigt alltid en botteninsats i sig, när man minst anar det. Ett bevis på detta är krysset mot Lettland i VM-kvalet, 3-3 slutade den matchen och ja, har Lettland ens gjort tre mål i en och samma match någon gång i historien? Oklart. Ett resultat som självklart väcker frågetecken. 4-2-seger över Nederländerna, men 3-3 mot Lettland, det är helt enkelt Turkiet i ett nötskal.

Vi väljer därför att gå på stabiliteten och Italien i den här matchen, de är betydligt mer jämna och har mer kraft i truppen i form av bättre spelare, därför tror vi även Italien går segrande ur den här premiären på fredag.

Den raka ettan blir därför speltipset från EM-premiären, den klickas in till godkända 1.53 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet! Missa inte deras välkomstbonus – 100 kr i bonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.53
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: