speltips_skribent

Speltips Danmark – Finland 12/6: Tydlig skillnad!

Danmark ser oerhört spännande ut inför EM 2020 och nämns även som en outsider i tävlingen – lever upp till förväntningarna?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Superspännande grupp med Belgien, Danmark, Ryssland och Finland där vi alltså bjuds på ett nordiskt möte i premiärrundan under lördagskvällen – Danmark vs Finland!

Och dem flesta är säkerligen överens om vilket land som är favoriter i den här gruppen, självklart är det Belgien med lirare som Lukaku, Hazard och Kevin de Bruyne som bör ligga närmst avancemanget, men därefter är det betydligt mer öppet, i jakten på en andraplats. Det kommer i alla fall att bli Danmark eller Ryssland, där vi ändå rankar dem förstnämnda högre, Finland däremot tror vi får det väldigt jobbigt och i slutändan även hamnar in på noll pinnar. Faktiskt.

Det finska landslaget kommer att göra sina allra första minuter i ett mästerskap under lördagen, det har som bekant aldrig tidigare blivit något i varken EM eller VM och bara det är givetvis en detalj att ta hänsyn till. Här saknas all form av erfarenhet, både på banan och utanför och addera därtill att finnarna har en nedåtgående formkurva under dem senaste månaderna, sex raka matcher utan en vinst är facit inför EM 2020. Inte alls bra.

Danmark vinner

Tittar vi däremot närmre på det danska landslaget så är det bara att konstatera att man har något väldigt fint på gång, det går längre inte att blunda för och därför är det även bara att erkänna att det danska laget just nu är snäppet vassare än det svenska. Möjligtvis en bitter verklighet, men trots detta ska det bli väldigt spännande att följa Danmark under sommarens mästerskap.

För tittar vi närmre på hur Danmark faktiskt presterat under dem senaste månaderna så är det resultat som onekligen sticker ut, 9 segrar på dem 11 senaste matcherna har man inför EM 2020. Vilka länder man besegrat? England på Wembley, Österrike i Wien (0-4) och Bosnien här närmst med stabila 2-0 på Parken. Däremellan ett kryss mot Tyskland i Österrike. 

Det är alltså ett otroligt formstarkt Danmark vi har att göra med inför premiären på lördag, och med det sagt så räknar vi med att de kliver ut hårt här mot Finland på hemmaplan. Ja, de har hemmaplansfördelen här i och med att matchen spelas på Parken.

Danmark (-1.25 asian handicap) är dagens bästa speltips från oss på Tipsmedoss.com, betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget No Account Bet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: