speltips_skribent

Speltips Wales – Schweiz 12/6: Grupp A EM 2020

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Wales och Schweiz den 12 juni. Grupp A rullar vidare! Matchstart redan vid 15:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

EM 2020 är officiellt igång och oj vad kul det ska bli att infinna sig i EM-bubblan under en månads tid, tre matcher varje dag hela vägen fram till sista gruppspelsmatchen och sedan färre matcher under slutspelet givetvis, men samtidigt mer tyngd i dem matcherna, och det är egentligen bara att tacka för underhållningen och säga; ÄNTLIGEN är det hela igång!

Och det är alltså omgång 1, i grupp A som vi sätter punkt för under den här lördagseftermiddagen där Wales och Schweiz gör upp om tre pinnar. En så här på förhand tät kamp mellan två ramstarka lag, där möjligtvis dem sistnämnda sticker ut som det bättre landslaget. Känslan säger att det finns en gnutta mer kvalité hos det schweiziska landslaget, vi är dock inte helt övertygade om var de står i dagsläget och därför blir det heller ingen investering i Schweiz på lördagseftermiddagen.

Vi är trots allt väl medvetna om vad Wales är kapabla till, man är möjligtvis inte samma Wales som under 2016, men muskler finns i Bale, Ramsey och James och därför vore det heller inte allt för överraskande ifall Wales till och med vann den här matchen. Det är de onekligen kapabla till att göra.

Odds inför EM 2020

Alla känner till förutsättningarna i ett EM där det i princip redan från början handlar om att vinna eller försvinna, varken Wales eller Schweiz har råd att förlora den här matchen och därför räknar vi med att få se två avvaktande gäng inledningsvis. Turkiet är som bekant lag nummer tre i gruppen och är ett stort hot, därför är det viktigt med poäng här i premiärundan, annars blir det hela väldigt jobbigt längre fram.

Sedan är det dessutom så att både Schweiz och Wales är två defensivt starka landslag, Schweiz är som bekant lite av ett Sverige, där försvarsspelet prioriteras framför allt annat – ett ramstarkt landslag som sällan bjuder till i form av målglada tillställningar. Detsamma gäller Wales, som är ett viltkämpande, klassiskt brittiskt landslag med defensiven på plats.

Därför är vi övertygade om att vi kommer att få bevittna en tät kamp i Baku under lördagen, huvudtemat blir riskminimering och det talar för krysset i halvtid i vår värld. Det blir också speltipset härifrån, X i HT klickas in till godkända 1.80 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort HT
Odds: 1.80
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: