europatipset tips

Europatipset 6/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 22. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 22 med en jackpot på ca 2,5 miljoner kronor! Landskamperna fortsätter att rulla och fortsätter även att kompletteras av fotboll från Sveriges lägre divisioner här på Europatipset. Även fotboll från England och Nations League. Med det sagt; analys och spelförslag! ↓

europatipset 6 juni

 TILL EUROPATIPSET!

1. Belgien – Kroatien, 1X

Kroatien har inte alls övertygat sedan VM 2018 och hade till och med problem mot Cypern i VM-kvalet så sent som i mars månad, tydlig skillnad här – Belgien är klasser bättre just nu. 1X.

2. England – Rumänien, 1

Rumänien är inne i en tuff period och tillhör skaran ett av dem svagare landslagen i Europa just nu, det ser heller inte ut att bli bättre framöver, utan det lär bli ett par EM/VM-missar dem närmsta åren. Klasskillnad. England vinner tryggt.

3. Norge – Grekland, 1

Norge hade det kämpigt mot Luxemburg i onsdags men segern blev till slut ett faktum när Håland satte dit 1-0 först i den 90:e matchminuten. Och just där ligger skillnaden mellan Norge och Grekland, de förstnämnda har lirare som Håland och Ödegaard – det har inte grekerna. Spiken testas!

4. Österrike – Slovakien, 1X

Slovakien har inte alls övertygat under dem senaste månaderna utan snarare tvärtom, de har haft det jobbigt och spelade bland annat oavgjort mot Malta på hemmaplan i VM-kvalet (mars). Kryss mot Bulgarien i tisdags dessutom – även det på hemmaplan. Österrike är i vår värld klassen bättre, dessutom lirar man på hemmaplan. 1X räcker gott.

5. Nederländerna – Georgien, 1X

Ett småknepigt Georgien som orsakat trubbel för landslag som Sverige och Spanien under dem senaste månaderna, därför är det läge att ha med krysset i match nummer 5 – Nederländerna är allt annat än självklara just nu (bara 2-2 mot Skottland senast).

6. Danmark – Bosnien, 1

Klasskillnad så det skriker om det, det danska landslaget är som bekant på uppgång och det är tydligt att de tagit ytterligare ett kliv under dem senaste åren, 4-0 mot Österrike i VM-kvalet, samt kryss mot Tyskland här i onsdags – Bosnien besegrar man. Spik!

7. Luxemburg – Skottland, X2

Skottland är obesegrade i fyra raka matcher inför söndagens kamp mot Luxemburg och har gjort det bra under dem senaste månaderna, oavgjort mot Nederländerna senast och de är fortfarande obesegrade i VM-kvalet. X2 räcker gott här.

8. Moldavien – Azerbajdzjan, X2

Moldavien är som bekant ett av Europas svagaste landslag och vinner väldigt sällan fotbollsmatcher, mer exakt har de gått 20 raka matcher utan att vinna och därför bör X2 räcka gott här i match nummer 8. Kan dock bli jämnt – Azerbajdzjan är heller ingen garanti!

9. Hartlepool – Bromley, 1X

Hemmaplansfördelen får oss att välja Hartlepools sida här i Nations League playoffet, men det är en tät kamp så här på förhand – krysset måste därför med. 1X!

10. Leganes – Vallecano, 1X2

Vallecano besegrade Leganes med hela 3-0 i det första mötet av två, och därför vågar vi påstå att det hela redan är klart, Vallecano kommer att lira final i playoffet till La Liga och med det sagt så plockar vi med samtliga tecken här då status är oklar på Leganes inför returen – har de gett upp eller ger de det en chans? 1X2.

11. Falkenberg – Västerås, 1X

Falkenberg agerar tabelljumbo i Superettan efter åtta spelade omgångar och det är onekligen dags för en uppryckning nu, annars kan de mycket väl göra den berömda resan ner från Allsvenskan till Superettan, och direkt vidare till Ettan. Vi tror på FFF-poäng. 1X!

12. Lunds BK – Link City, 1

Link City står fortfarande på noll segrar i Ettan Södra och har dessutom -18 i målskillnad efter nio spelade omgångar. Dem siffrorna talar sitt tydliga språk, Link City håller ingen vidare kvalité. Etta!

13. Umeå FC Akademi – Gottne IF, 1X

Premiär i Division 2 Norrland där Umeå FC Akademi ställs mot Gottne IF på Nolia. I fjol skiljde bara ett poäng lagen åt i tabellen när säsongen var färdigspelad och därför är detta även en vidöppen premiär. Hemmaplansfördelen får dock oss att välja Umeå – 1X testas!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming