speltips tipsmedoss kamil

Speltips Trabzonspor – Basaksehir 25/12: Super Lig i fokus

Speltips, odds och allt inför lördagens toppmöte mellan Trabzonspor och Istanbul Basaksehir den 25 december. Matchstart: 17:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Tabellettan Trabzonspor agerar värd i lördagens toppmöte i Turkiet där de ställs mot en nyvaken bjässe i Istanbul Basaksehir, ett lag som haft ett par otroliga år här på slutet. Basaksehir har inom tre år som klubb upplevt det vanligtvis en klubb upplever på närmre 20 år, en otrolig historia där man alltså hunnit med att falla på mållinjen i jakten på ett ligaguld, just vunnit det där ligaguldet men även hunnit med att falla ihop totalt. Detta bara på de tre senaste åren.

En otroligt ostabil klubb, så kan man nog ändå enklast beskriva Istanbul Basaksehir, som nu alltså ser ut att ha hittat tillbaka igen. Vi finner de mer exakt på en tredjeplats i tabellen och detta efter att ha slutat först på en 12:e plats i tabellen i fjol, de låg dessutom under nedflyttningsstrecket ett bra tag i år då de inledde säsongen med fyra raka förluster. Mot väldigt svagt motstånd dessutom. Otroligt!

Annorlunda har det minst sagt sett ut för Trabzonspor som haft något bra på gång under en längre tid, sakta men säkert har de alltså jobbat sig uppåt i tabellen och även etablerat sig där. De har varit nära många gånger men har tillskillnad från Basaksehir byggt truppen med ett stort tålamod och är därför även en välfungerande klubb i dagsläget. Idag dessutom i topp av tabellen, och inte bara det utan de har minst sagt varit överlägsna den här säsongen och infinner sig nio poäng före närmsta motstånd. 13 poäng har man ner till just Istanbul Basaksehir, vilket ändå säger en del. Ligaguldet är deras i år, det råder det inga som helst tvivel om.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Vi väljer Trabzonspor

Vi kommer inte från att hemmaplansfördelen väger tungt i dessa sammanhang i den turkiska ligan, alltid är det så att hemmalaget per automatik har en betydligt större chans att vinna och det räcker bara att titta närmre på hur många vinster lagen i den här serien faktiskt plockar på hemmaplan, i jämförelse med hur det ser ut på resande fot.

Basaksehir har plockat 7 av sina 10 segrar just på hemmaplan, på bortaplan har man en resultatrad som lyder 3-1-4. Trabzonspor? De har ännu inte förlorat en match här på Medical Park Stadyumu och samtidigt noterats för fem raka segrar. I tre av dem fem senaste matcherna här hemma har man dessutom både nollat sitt motstånd men även vunnit med minst två bollar. Överlägsna.

Då är alltså även formen överlag riktigt stark hos hemmalaget, 10 av Trabzonspors 11 senaste matcher i Super Lig har resulterat i en vinst. Det är en otrolig bedrift och i vår värld finns det därför bara ett lag i Turkiet i år. Trabzonspor kommer att vinna Super Lig den här säsongen och på lördag tar de bara ytterligare ett kliv i den riktningen.

Vi klickar in Trabzonspor som vinnare i den här matchen och gör detta till fina 2.06 gånger insatsen hos spelbolaget Betsson!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.06
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: