speltips tipsmedoss kamil

Speltips Besiktas – Göztepe 23/12: Turkisk fotboll på schemat

Besiktas har plockat sex av sina sju segrar i årets upplaga av Super Lig hemma i Istanbul. Det blir en ny trea på torsdag. 

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Den turkiska ligan har bjudit på minst sagt många överraskningar den här säsongen, mer än vanligtvis vill vi påstå och det räcker egentligen bara att titta närmre på tabellen för att bilda sig den förståelsen. Vi har Trabzonspor i topp här, följt av Konyaspor, Basaksehir – som har vaknat till liv igen – och dessutom Adana på en fjärdeplats, med Balotelli i spetsen. En otrolig toppstrid, och som ni själva kan tyda så finns alltså varken Galatasaray, Fenerbahce eller Besiktas bland de fyra främsta. Det tillhör inte direkt vanligheterna – det var trots allt de tre lagen som gjorde upp om ligaguldet i fjol.

Och ett ligaguld kommer det alltså inte att bli för Besiktas den här säsongen, de infinner sig alltså redan nu – efter 17 spelade matcher – hela 20(!) poäng efter tabellettan Trabzonspor och då flyger dessutom ligaledaren fram i dagsläget. Det gör inte riktigt Besiktas, och det mycket tack vare ett svagt bortaspel.

Tittar vi däremot på hur Besiktas uppträtt här hemma i Istanbul, så är de alltså fortsatt att räkna med. De plockar mycket poäng och har mer exakt vunnit sex av nio matcher samtidigt som de snittar mer än två mål per spelad match. Det är ett okej facit trots allt, speciellt för ett lag som först infinner sig på en niondeplats i tabellen.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Generöst motstånd

Vi kommer inte från att Besiktas, på torsdag bjuds på ett ypperligt läge till att vinna tillbaka lite mark i toppen, för ännu är det absolut inte försent för att ta upp striden om en Europa-plats och ser de bara till att besegra Göztepe här hemma, så infinner de sig alltså blott ett poäng från en sådan position. Andraplatsen och CL-spel är även det inom räckhåll, i dagsläget har Besiktas åtta poäng upp till tabelltvåan Konyaspor och växlar de därför upp framöver, ja då finns onekligen möjligheten.

Vi räknar därför med att få se ett heltaggat hemmalag i den här matchen, ett lag som ändå är obesegrade i tre raka omgångar nu och som börjar få saker och ting på plats. Batshuayi fortsätter dessutom att göra mål för laget, vi vet samtliga vad den mannen är kapabel till och här i den turkiska ligan trivs han som fisken i havet, han är stark och har en fin målproduktion.

Det ska även nämnas att bara ett lag i Super Lig har plockat färre poäng än Besiktas motstånd för dagen. Göztepe har bara samlat på sig 14 ynka poäng den här säsongen och kliver dessutom in i torsdagens möte med två raka förluster. Ett mål framåt, fyra insläppta. Klasskillnad här, trots allt.

Vi klickar in Besiktas (-1 asian handicap) till mycket fina 2.00 gånger degen hos spelbolaget Betsson! Dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com då Besiktas trots allt agerar hemmalag, och har ett positivt skadeläge. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Betsson (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: