speltips_skribent

Speltips Tottenham – Aston Villa 19/5: Odds tips till 2.30x

Motivationsfaktorn central när Tottenham tar sikte på sin andra raka seger i Premier League – Europa i fokus!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Det är bara en trepoängare som gäller för Tottenham på onsdag, ingenting annat och extra mycket eftersom att en tuff match väntar i den absolut sista omgången när Tottenham alltså reser till King Power Stadium för spel mot Leicester.

Tottenham har i skrivande stund en sjätteplats i tabellen intakt, men något CL-spel kommer det dessvärre inte att bli nästa säsong och det är istället fokus på att bibehålla en top 6 placering. West Ham infinner sig som bekant på exakt lika många poäng som Tottenham, och precis under finner vi Everton och Arsenal, nu skiljer det ett par dem lagen åt, men förlorar Tottenham på onsdag, ja då blir det riktigt jobbigt inför omgång 38.

Det är därför, ännu en gång, bara tre poäng som gäller här för Tottenham, de ställs mot ett Aston Villa som inte har något att spela för och dessutom på hemmaplan. Tottenham är även Premier Leagues andra starkaste lag sett till siffrorna på hemmaplan, bara Manchester City är bättre på 33 poäng, och det är tillräckligt övertygande för en investering här.

Vinner med två baljor

Vi alla är väl medvetna om vad Harry Kane är kapabel till och vilka ambitioner den här mannen har, han vill alltid vara bäst och vinna skytteligan här i Premier League, och han är alltså på väldigt god väg. Kane och Salah står i skrivande stund båda på 22 mål, och därför kommer vi också att få se en heltaggad Kane här, i jakten på guldskon i PL, bara det är en tung, tung faktor som talar för att Tottenham sätter fart i den här matchen.

Just Kanes jakt, i kombination med hemmaplansfördelen och det faktum att Aston Villa inte har något att spela för, lär resultera i att Tottenham vinner relativt tryggt. Tror vi. Addera därtill att Tottenham har gjort mer än två mål, i sex av sina sju senaste matcher här på Tottenham Hotspur Stadium (PL).

Vårt speltips härifrån blir därför Tottenham (-1 handikapp) till skyhöga 2.30 gånger degen hos spelbolaget Betway. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2.30
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: