speltips_skribent

Speltips Malmö FF – IF Elfsborg 20/5: Hemmalaget vinner

Elfsborg stod för en fullständig kollaps i måndags och får det tufft på nytt på torsdag. Tydlig skillnad i Malmö.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Sju omgångar krävdes för att vi skulle få bevittna en komfortabel seger från Malmö FF:s sida i årets upplaga av Allsvenskan, givetvis något Malmö FF inte alls är nöjda med och något som även väckt frågetecken kring dem regerande mästarna. Kraven är givetvis större än så.

Men till slut landade den alltså in, en 3-1-seger hemma mot Kalmar FF, och nu är målet givetvis att fortsätta på det inslagna spåret. Dock är det på sin plats att lyfta att Malmö FF ännu inte hållit nollan intakt i år, 6 matcher och 11 insläppta mål är dessutom under all kritik och därför bör Malmö ha siktet inställt på årets första nolla här på torsdag. Det vore bra för hela kollektivet.

Viktigast i slutändan är dock segrarna, och de har Malmö FF plockat fyra av så här långt, det betyder i sin tur att vi finner de på en andraplats i tabellen, två poäng efter ligaettan Djurgården. Därför gäller det att fortsätta vinna matcher, och så fort man har den där förstaplatsen intakt, ja då räknar vi med att Malmö FF fortsätter att hålla i taktpinnen fram till omgång 30.

Klasskillnad

Vi vågar påstå att Elfsborgs kollaps från den senaste omgången kommer att bli en av säsongens största när vi sammanfattar säsongen i november månad. 2-0-ledning intakt, på hemmaplan till en 2-3-förlust mot nykomlingen Halmstad, det är givetvis allt annat än positivt, att ett Halmstad som bara hade gjort fyra mål inför den matchen sätter dit tre baljor är direkt oroväckande.

Innan dess hade Elfsborg förvisso sett bra ut, men vi kommer samtidigt inte ifrån att man saknar kvalitén för att kunna vara med och utmana DIF och Malmö FF i toppen, det skiljer helt enkelt för många nivåer. Det tror vi blir tydligt här på torsdag nu när Malmö FF växlat upp.

Det var många spelare i Malmö FF som såg väldigt bra ut i mötet mot Kalmar FF, Colak växlade bland annat upp ordentligt och stod för två mål och en assist, och honom får Elfsborg hålla koll på. Och det är egentligen här som skillnaden är stor, att Malmö FF har lirare som Colak, Toivonen och Christiansen, det bör inte Elfsborg kunna mäta sig med.

Vi klickar därför in Malmö FF (-1 asian handicap) till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betsafe. Insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – taget alla dagar i veckan.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: Betsafe (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: