speltips_skribent

Speltips Levante – Cadiz 21/5: Dubbelchansen intressant

Betsafe ställer fram ett otroligt värde på Cadiz och det måste utnyttjas – större chans än vad spelbolaget vill få det till.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Vi entrar La Ligas sista omgång under fredagskvällen, men det är bara att konstatera att det inte lär bli jättespännande här, utan det är snarare på lördagen som det hela blir intressant, då avgörs som bekant allt där Atletico jagar sitt första ligaguld på sju år. Men all fotboll ska som bekant spelas, och fina odds finns alltid tillgängliga, och vi tror oss alltså ha funnit ett fint här i Valencia.

Varken Levante eller Cadiz har något att spela för under fredagen och det är just även därför mötet går av stapeln dagen innan den stora dagen. Som bäst kan Levante och Cadiz jobba in ett par positioner men vi kommer inte ifrån att de sett rätt klara ut under dem senaste veckorna, men där sticker ett av lagen ut lite mer, Levante.

För Levante ser onekligen ut att ha checkat ut helt från säsongen 20/21, de var riktigt bra fram till mars månad men sedan kom den stora smällen, och sedan så har förlusterna bara haglat in. Levante har bara noterats för två ynka poäng på dem sju senaste omgångarna i La Liga och det är väldigt tydligt, de är klara för den här gången och därför ifrågasätter vi det otroliga värdet på Cadiz, ett Cadiz som dessutom trivs bra på bortaplan. 

Luktar kryss

Ser vi enbart till siffrorna på bortaplan här i La Liga så kan vi konstatera att Cadiz är det nionde starkaste laget i serien, det är riktigt bra och även en bekräftelse på att de gör mycket rätt. De har dessutom vunnit två av sina fyra senaste bortamatcher, vilket ändå får oss att tro på att Cadiz har en seger i sig på fredagskvällen.

Värdet är som sagt fantastiskt och därför tycker vi det trots allt finns alla anledningar att investera i Cadiz, det vore givetvis annorlunda ifall Betsafe inte hade ställt fram det här fina värdet. Vi får alltså mer än dubbla degen för dubbelchansen, X2, och det tycker vi är otroligt. Att spelbolaget ger Cadiz så här små chanser måste utnyttjas.

Det blir därför vårt speltips från Valencia, X2 till fina 2.10 gånger degen hos spelbolaget Betsafe. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.10
Bolag: Betsafe (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: