speltips_skribent

Speltips Atalanta – Juventus 19/5: Coppa Italia-final

Speltips, odds och allt inför onsdagens Coppa Italia-final mellan Atalanta och Juventus. 19 maj, 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vilken vecka Atalanta faktiskt kan fullborda vid seger över Juventus på onsdagskvällen, det är en otrolig tid man har bakom sig, med fjolårets Champions League-äventyr samt fina tabellposition, och det har alltså bara fortsatt i rätt riktning sedan dess, Coppa Italia-titel runt hörnet bara och CL-platsen är dessutom säkrad sedan tidigare – bara Inter har varit bättre.

Att Atalanta är att räkna med är därför en självklarhet i vår bok, det råder inga som helst tvivel kring detta och därför har Atalanta alla anledningar att gå för en seger på onsdag. Att man är favoriter i onsdagens möte säger dessutom det allt, Juve har backat ordentligt samtidigt som Atalanta bara kör, och de fortsätter att köra så det ryker. Det är smått otroligt vilket fart det faktiskt är på det här gänget, 17 mål har de gjort på sina 5 senaste matcher och ja, vi har faktiskt svårt att se hur Juve ska kunna stå emot här.

Nu är Juventus fortfarande Juventus, givetvis, en mästarklubb som prenumerat på titlar här i Italien under dem senaste åren och sådant tenderar som bekant att väga tungt i dessa sammanhang, i finaler. Men det går samtidigt inte att blunda för Atalantas fina form och kvalité, de är otroliga och det är nog heller ingen överdrift att påstå att deras offensiv är top 5 i världen – otrolig förmåga när det kommer till att skapa målchanser.

Vi väljer Atalanta

Det är alldeles för många faktorer som talar för att Atalanta vinner den här matchen, för att vi ska börja snegla åt en bortaseger här på onsdagskvällen. Förvisso vann Juve mot Inter närmst, vilket säkerligen boostar deras självförtroende en bit, men vi kommer samtidigt inte ifrån det faktum att Inter inte hade något att spela för, och därför är det heller inte en tung, tung seger på det viset.

Utan det räcker bara att kolla på Juventus senaste resultat för att bilda sig en uppfattning om hur det här laget faktiskt mår, det är väldigt tufft just nu och man riskerar alltså till och med att missa Champions League-spel nästa år. Det säger allt, stämningen är som sagt helt annorlunda hos Atalanta och därför väljer vi också deras sida på onsdag.

Den raka ettan klickas in till finfina 2.48 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Kör Atalanta, bara kör!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.48
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: