europatipset tips

Europatipset 19/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 20 med fotboll från England, Italien, Frankrike, Nederländerna, Belgien, Danmark och Norge! Premier League-fotboll, finaler och lite playoff på agendan, och med det sagt så sparkar vi igång analysen – och bjuder på ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslaget! ↓

europatipset vecka 20

 TILL EUROPATIPSET!

1. Burnley – Liverpool, 2

Liverpool seger över West Bromwich satt som bekant väldigt långt inne och det är bara ytterligare ett kvitto på att man inte alls är lika självklara som under fjolårets säsong. Men det vet vi redan, och mötet mot Burnley kan därför också bli en jobbig historia. Men i slutändan så tror vi ändå Liverpool löser det hela, motivationsfaktorn är svår att blunda för – spik!

2. Crystal Palace – Arsenal, X2

Arsenal är på väg att rädda upp lite av säsongen 20/21 genom att avsluta ligaspelet starkt, tre raka segrar man i bagaget inför onsdagens möte på Selhurst Park och vinner man den här matchen kan man mycket väl bli åtta eller sjua. Med det sagt så tror vi Arsenal löser minst ett kryss – X2!

3. Everton – Wolves, 1X

Everton är stundtals helt hopplösa och just den sidan fick vi se senast när de ställdes mot Sheffield United, men det är också typiskt Everton att agera på det viset, det betyder inte att de kommer fortsätta att förlora matcher, utan högst troligt blir det poäng nu när svårighetsgraden höjs ett snäpp. 1X blir därför vårt val.

4. Tottenham – Aston Villa, 1

Aston Villa har inte alls mycket att spela för samtidigt som allt står på spel för Tottenhams del, addera därtill hemmaplansfördelen och att Tottenham har Kane i laget. Spik!

5. Newcastle – Sheffield United, 1X

Alltid lite småknepigt när båda lagen inte har något att spela för och därför väljer vi helt enkelt det bättre laget här, Newcastle har fått utstå mycket kritik under dem senaste månaderna men gör det ändå helt okej här i PL, senast blev det åtminstone tre baljor mot City och därför klickar vi in 1X.

6. West Bromwich – West Ham, X2

West Ham är på väg att tappa Europa och behöver onekligen ta sig i kragen och se till att besegra West Bromwich på onsdag, annars är alltså kollapset ett faktum och det hoppas vi inte West Ham tillåter här. De ställs trots allt mot ett generöst motstånd i West Bromwich, ett West Brom som inte har något att spela för. X2 bör därför räcka.

7. Atalanta – Juventus, 1X

Coppa Italia-final! Det går inte att blunda för Atalantas kraft och muskler just nu, de är det bättre laget av dessa två och därför vore allt annat än att välja deras sida fel här. Så ser åtminstone vi på det hela, trots att Juve är den mästarklubb de är – de har bevisligen haft stora, stora problem den här säsongen. 1X!

8. Monaco – PSG, 1X2

Monaco har genomfört en fin säsong i Ligue 1 den är säsongen och har en höjd som onekligen kan orsaka problem för detta PSG, ett PSG som inte alls är lika självklara som under tidigare säsonger. Därför plockar vi med samtliga tecken i den här finalen, en match båda lagen mycket väl kan vinna.

9. Feyenoord – Sparta Rotterdam, 1X

Europa Leauge-kvalspel i Nederländerna och här är givetvis Feyenoord stora favoriter till att vinna, de fick enklaste möjliga lottning just för deras tabellposition, och de hamnade dessutom hela 12 poäng före Sparta Rotterdam efter 34 spelade omgångar. Det säger allt om skillnaden. 1X räcker gott.

10. Gent – Standard Liege, 1

Standard Liege har förlorat tre av fyra matcher i det här playoffet och har samtidigt släppt in otroliga 12 mål, annorlunda ser det ut för Gent som går starkt och är ett av dem bättre lagen. Med hjälp av hemmaplansfördelen förlorar de inte den här matchen, tydlig skillnad just nu. Spik!

11. Köpenhamn – Midtjylland, X2

Midtjylland är det bättre laget av dessa två och har etablerat sig som den bästa klubben i Danmark. Och även fastän avståndet inte alls är lika stort mellan dessa två lag idag, som under tidigare säsonger, så väljer vi Midtjyllands sida – trots spel på bortaplan alltså. Midtjylland fixar minst ett kryss och bibehåller sin ledning.

12. Stabaek – Odds BK, 1

Stabaek och Odds BK gör sina första matcher för säsongen 2021 och som bekant är alltid en premiär lite småtuff, men trots detta väljer vi spiken och går helt enkelt på hemmaplansfördelen. Tecken behövs i andra matcher. Så blir det ibland i jakten på att bli ensamma med 13 rätt.

13. Lincoln – Sunderland, X2

Tät playoff-fight så här på förhand och för att förstå detta räcker det bara att titta närmre på hur tabellen faktiskt slutade här i League One. Både Lincoln och Sunderland landade in på 77 poäng, och därför är det egentligen bara att välja det formstarkaste laget här, och det är Sunderland. X2.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming