Speltips inför sommarens fotbolls-EM

Fotbolls-EM närmar sig med stormsteg och efter att ha väntat ett år extra är det många som känner en större längtan än vanligt. Längtan är troligtvis störst bland bettare. Flertalet matcher varje dag med de bästa spelarna i Europa gör mästerskapet till ett populärt evenemang bland de som vill testa sin spellycka.

Maximera spelupplevelsen

I och med det stora intresset vill spelbolagen göra sitt allra bästa för att locka till sig så många spelare som möjligt. Det gäller för bolagen att kunna erbjuda de största fördelarna.

På svenska casinon finns, i och med restriktionerna kring spel, ett begränsat antal fördelar att utvinna. Bonusar får endast delas ut vid första tillfälle för insättning och får max vara på 100 kronor. Du behöver dessutom ange en maxgräns för insättning såväl som speltid.

Av dessa anledningar kan det vara en fördel att vidga sina vyer. För svenska spelare är det fritt fram att spela på bettingsidor utanför Sveriges gränser. Fördelen med detta är att de inte omfattas av den svenska spellicensen och därmed inte heller de regleringar som medförs.

Hos utländska spelbolag behöver du inte ange maxgränser för ditt spel samtidigt som du får ta del av fler och större bonusar. Detta gör att dina potentiella vinster har möjlighet att bli större. Utbudet av spelbolag utan svensk licens är stort. Innan du spelar bör du därför jämföra de olika alternativen, något du kan göra på bettingutansvensklicens.co.

Betta på EM

När du väl hittat ett spelbolag som passar dig och dina syften är det fritt fram att börja spela. Valmöjligheterna och de eventuella utfallen är många. Därför kommer här några tips att ha i åtanke.

Favoriten

Om vi tittar på trupperna finns ett gäng favoriter till att ta hem den åtråvärda pokalen. Frankrike, vinnarna från det senaste mästerskapet, finns ständigt med i spekulationerna. Med spelare som Pogba, Griezmann och Mbappé är man alltid en av de stora favoriterna att vinna.

En av Frankrikes stora utmanare hittar vi västerut. England är på väg ut ur sitt generationsskifte och flertalet spelare har nu fått sina stora genombrott. Rashford, Alexander-Arnold och Foden har möjlighet att ta sig förbi de flesta försvar.

I VM 2018 tog sig Kroatien till final. Med tanke på hur spelet sett ut under kvalet är detta en skräll som inte bör upprepas. Att Kroatien går långt i mästerskapet är därför ett tips att vara vaksam inför.

Skrällen

Det svåra med skrällen är att vilket lag som helst kan överraska och stå för bedriften. Trots att lag som Italien, Nederländerna och Tyskland inte imponerat på senare år är de inte att betrakta som de största skrällkandidaterna. En av de stora kandidaterna hittar vi istället i Turkiet. En backlinje bestående av Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak och Merih Demiral kan skrämma de flesta lag. Och med Hakan Çalhanoğlu i anfallet kan vad som helst hända framåt.

Skyttekungen

Här finns konkurrens. Spelare som Mbappé, Kane och Ronaldo finns med i spekulationerna. En av de största favoriterna finns dock i Sveriges grupp i form av Polens Robert Lewandowski, som nyligen tangerade målrekordet i Bundesliga.

Sverige

Sverige såg länge ut att kunna ta plats under kategorin ”skrällen”, men efter Zlatans återbud har förväntningarna sänkts. Huvudmålet är att ta sig vidare från den relativt tuffa gruppen. Klarar man det kan dock vad som helst hända.