speltips_skribent

Speltips Torino – AC Milan 12/5: Tappar inte det här nu?

AC Milan gjorde historien kort med Juve i Turin och återvänder nu till staden igen – ny trepoängare inkasseras.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

AC Milan besegrade självaste Juventus på Allianz Stadium med 3-0, vilket innebär att man med tre återstående omgångar infinner sig två poäng före Napoli, samt tre poäng före Juve, samtidigt som man alltså står på exakt lika många poäng som tabelltvåan Atalanta, på 72 pinnar.

Det ser alltså ljust ut för Milan i jakten på en Champions League-plats, förvisso ställs man mot Atalanta i den absolut sista omgången, dessutom i Bergamo, men det tar man givetvis då, och det gäller därför bara att fokusera på att besegra just Torino på onsdag, samt Cagliari i nästa runda. Och det bör väl ändå AC Milan fixa?

Det är trots allt så att AC Milan plockat 14 poäng mer på bortaplan än hemma i Milano, en siffra som sticker ut ordentligt och med 43 pinnar på bortaplan är man även seriens starkaste bortalag. Det är en minst sagt imponerande resultatrad man har här, mer exakt lyder den 14-1-2, 34-17. Man är alltså fyra poäng bättre än ett överlägset Inter, som dessutom spelat matchen mer på resande fot. Otroligt, och helt klart ett kvitto på att AC Milan är pålitliga här.

AC Milan vinner

Att ställas mot ett lag som slåss för sin överlevnad är givetvis aldrig en enkel uppgift, snarare tvärtom så öppnar Torinos desperation för poäng upp för en tät kamp här på onsdagskvällen. Vi kan dock inte blunda för den stora skillnaden, och att just motivationsfaktorn blir irrelevant då båda lagen går all in för poäng här. Därför är det klassen vi väljer att gå på, och där sticker Milan trots allt ut.

Formläget är även det en aspekt att ta hänsyn till, vi kan bara tänka oss hur boostade Milan faktiskt är efter den historiska krossen mot Juve. Innan dess besegrade man dessutom Benevento tryggt med 2-0. Noll insläppta mål och en Tomori som imponerar stort alltså, alla dessa signaler talar för gästerna på onsdag.

Vi klickar därför in den raka tvåan och gör detta till godkända 1.85 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. Helt klart värt en liten slant. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.85
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: