speltips_skribent

Speltips Sassuolo – Juventus 12/5: Nytt poängtapp?

Sassuolo har alla anledningar att gå för en trepoängare när Juve tittar förbi på onsdag – Europa inom räckhåll!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Det är minst sagt otroligt att Juve infinner sig utanför en top 4 placering i Serie A med tre omgångar kvar att spela. Att fallet skulle bli så här stort med Pirlo vid rodret trodde nog ingen, och det är bara konstatera att Juve är på väg att genomföra en av sina svagaste upplagor i Serie A, i historien(!). 

Och det hela blev alltså inte bättre när Juve föll mot Milan med hela 3-0, dessutom på hemmaplan. Ett resultat som kommer att hänga med för all framtid givetvis, även Milans första seger över Juve i Turin på 10 år och den stora frågan är vad status på Juve egentligen är nu? Det är alltså långt ifrån en självklarhet att man ens studsar tillbaka på onsdag, för Sassuolo är allt annat än ett enkelt motstånd just nu.

Formen är som bekant strålande i Sassuolo-lägret, de är obesegrade sedan en bra tid tillbaka och har även vunnit fem av sina sex senaste matcher i Serie A. Man agerar dessutom hemmalag, vilket onekligen öppnar upp för ytterligare en seger för De Zerbis mannar, Juve har trots allt bara vunnit 7 av sina 17 bortamatcher den här säsongen, och därför räknar vi med att Sassuolo går för samtliga tre pinnar i den här matchen.

Dubbelchansen intressant

Tittar vi närmre på hur Sassuolo presterat här på hemmaplan så kan vi alltså konstatera att de bara förlorat blott tre matcher på Mapei Stadium under säsongens gång. 14(!) av deras 17 hemmamatcher har alltså resulterat i poäng. Dem siffrorna talar sitt tydliga språk när ett formsvagt och sargat Juve tittar förbi, eller?

Har Juventus möjligtvis en uppryckning i sig? Högst troligt är det så, Juve är Juve och ALLT kan givetvis inte försvinna inom loppet av ett år, korridorerna är demsamma och det är en mästarklubb. Det finns som bekant fortsatt stora vinnare i truppen, Ronaldo är givetvis en sådan och kan steppa fram i princip när som helst. Men det går samtidigt inte att blunda för dem usla insatserna Juve har stått för här på slutet, och därför kommer vi också att investera i dubbelchansen.

1X klickas in till grymma 2.10 gånger degen hos spelbolaget Betfair. 1-1? 

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.10
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: