speltips_skribent

Speltips Chelsea – Arsenal 12/5: Londonderby!

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Chelsea och Arsenal den 12 maj. Matchstart: 21:15.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Det är bara att direkt konstatera att Londonderbyt mellan Chelsea och Arsenal varit hetare, och att det knappt längre är ett toppmöte det här, utan snarare en fight mellan en toppklubb och ett mittenlag. Förvisso är fortsatt storleken på klubbarna är stor, men Arsenal har som bekant gått ifrån att vara en kandidat för toppstriden och kommer inte ens spela ute i Europa nästa säsong.

Resan med Arteta vid rodret har visat sig vara något annat än vad man hade förväntat sig, spanjoren har som bekant fått tid men den positiva utvecklingen har minst sagt uteblivit och nu är det snarare spel om sin heder under avslutningen.

Men Arsenal kan alltså fortfarande ta sig förbi både Everton och Tottenham framöver, och det är även den enda återstående målsättningen nu, och med två raka segrar i bagaget så utgår vi därför från att Arsenal kör på och faktiskt går för samtliga tre pinnar på onsdag, man har inte alls mycket att förlora och ställs trots allt mot ett Chelsea som matchats väldigt hårt under dem senaste veckorna. Därför finns möjligheten här, men det kommer att krävas en 100-procentig insats från grabbarna, en insats vi tror Arsenal faktiskt kan ha i sig på Stamford Bridge.

Mål åt båda håll

Vi kommer inte ifrån att torsdagens möte är av yttersta vikt för Chelseas del, för trots att Tuchel gjort ett magiskt arbete så här långt så är Chelsea ännu inte helt klara för spel i Champions League nästa säsong. Och så länge man inte är detta så kommer man givetvis att gå all in för Premier League också. Framöver väntar förvisso två finaler, men man har alltså inte råd att slappna av här i ligaspelet, och därför måste de ses som stora favoriter på torsdag också.

Vi räknar dock, som sagt inte bort Arsenal, de är utvilade och självförtroendet är intakt efter segern över Newcastle och West Brom, ja det är två sämre klubbar men vinster bidrar givetvis alltid med energi och tro, därför förväntar vi oss att se ett taggat Arsenal här.

Med det sagt så tror vi att båda lagen lyckas hamna i målprotokollet, Arsenal har trots allt gjort mål i 8 av sina 10 senaste Premier League-matcher och bör därför ha en god möjlighet här också. BLGM – Ja klickas in till godkända 1.95 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet.

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.95
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: