speltips_skribent

Speltips Levante – FC Barcelona 11/5: Kombinationsspel till 2.55x

Nio poäng ska inkasseras på dem tre sista omgångarna med spelschemat Barcelona har – vi räknar med att de gör jobbet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

FC Barcelona missade sin stora chans i helgen när man ”bara” fick med sig ett 0-0-resultat mot tabellettan Atletico Madrid, det betyder att man är beroende av både ett Real- och Atletico-tapp i dem tre sista omgångarna, för att man ska ha en möjlighet att vinna La Liga säsongen 20/21. Högst troligt kommer det inte att ske, men det finns samtidigt alla anledningar att hoppas då både Real och Atletico är långt från 100-procentiga.

Vi förväntar oss därför att FC Barcelona, så länge möjligheten finns, gör jobbet. Det är vad som förväntas av dem givetvis och man har även ett ganska trevligt spelschema under avslutningen med matcher mot Levante, Celta Vigo och Eibar.

Och ett Levante i det här skicket ska Barcelona bara besegra. Allt talar för katalanerna, klasskillnaden, formläget och motivationsfaktorn. Det är tre tunga faktorer som lär fälla avgörandet för det här mötet, för tittar vi närmre på hur Levante uppträtt här på slutet, så ser de onekligen ut att ha checkat ut från säsongen 20/21. Sex förluster på dem åtta senaste omgångarna är ett faktum och då har man dessutom bara plockat ett ynka poäng på dem fem senaste matcherna – 11 insläppta dessutom.

Barcelona vinner

Det är inte alls konstigt att Levante har det svårt med att hitta motivation för att avsluta säsongen 20/21 bra. Det har varit en speciell säsong, en tuff sådan och laget har dessutom periodvis överpresterat. För det ska nämnas, att det här gänget faktiskt hade Europa inom räckhåll i mars månad, där hade man aldrig räknat med att Levante skulle infinna sig.

Och när sedan den där första tydliga smällen kom i mars månad, så började skeppet sjunka, sakta men säkert. Ett mönster vi tidigare sett vid ett flertal tillfällen, när ett ”sämre” gäng tydligt tappar fart, och sedan även motivationen under avslutningen eftersom att man inte direkt riskerar att åka ur, och samtidigt inte har en möjlighet att nå dem bättre positionerna. Och just ett sådant här gäng, ska FC Barcelona bara städa undan i det här skedet av säsongen.

Och i och med att Levante ser helt slut ut, och blivit nollade i tre av fyra senaste matcher så testar vi en slant på FC Barcelona vinner med noll insläppta mål. Kombinationsspelet betalar skyhöga 2.55 gånger degen och klickas in hos spelbolaget No Account Bet. 0-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: FC Barcelona vinner med noll insläppta mål – Ja
Odds: 2.55
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: