speltips_skribent

Speltips Napoli – Udinese 11/5: Dagens bästa speltips

Napoli har en fjärdeplats intakt efter Juves förlust mot AC Milan, nu gäller det bara att hålla ut i tre omgångar till.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Napoli bjöd på stor show i helgen när de besegrade Spezia med 4-1 på bortaplan, samtidigt som den vinsten inkasserades föll Juve som bekant stort mot AC Milan, vilket betyder att Napoli – för första gången i år – har en fjärdeplats intakt i Serie A. Och den omkörningen kom lägligt, precis som vi nämner i ingressen återstår det numer bara tre omgångar att spela för, och det ska även nämnas att Napoli alltså ställs mot Udinese, Fiorentina och Hellas Verona i dessa tre återstående rundor. Vilket jäkla läge.

Vi tror knappt ens att Napoli själva trodde på ett så här lyckat utfall säsongen 20/21, möjligtvis inför säsongen men absolut inte vid årskiftet då Napoli gick svagt. Men det är alltså bara att konstatera att Napolis vår varit imponerande, de har onekligen gjort jobbet och har vunnit 10 av sina 14 senaste matcher och därför förtjänar man även att placera sig där man gör.

Och vi har onekligen väldigt svårt att se att man ska kunna slarva bort det här nu, spelschemat är som sagt väldigt generöst då man ställs mot klart sämre lag, men även lag som inte har något att spela för. Därför talar i princip allt för att Napoli löser det här.

Vinner tryggt

Tittar vi närmre på vad Udinese åstadkommit säsongen 20/21 så är det bara att konstatera att det varit ett bra år för Udinese, en 11:e plats i tabellen 35 omgångar in i seriespelet är imponerande, men vi kommer samtidigt inte ifrån att det skiljer ett par nivåer mellan dessa lag, 30 poäng skiljer Napoli och Udinese åt i tabellen, vilket egentligen säger allt, det är en markant skillnad – på samtliga plan.

Motivation slår klass brukar det som bekant heta, och i det avseendet vinner Napoli på båda fronter. Klubbens målsättning är givetvis Champions League nästa säsong, och ett Udinese på hemmaplan, ska man därför bara besegra. Dessutom är det ett Udinese som bara lyckats vinna en av sina fyra senaste matcher – här närmst spelade man 1-1 mot Bologna i Udine.

Klasskillnad i vår värld, och därför räknar vi med att Napoli gör jobbet och vinner relativt tryggt. Vi har alla anledningar att tro på ett sådant utfall efter storsegern senast – Napoli har gjort 12 mål på sina 4 senaste matcher.

Därför blir speltipset; Napoli (-1.5 asian handicap) till nästan dubbla degen hos spelbolaget Interwetten – 1.95x är taget alla dagar i veckan!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: