speltips_skribent

Speltips Manchester United – Leicester 11/5: Otroligt värde ställs fram

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Manchester United och Leicester den 11 maj. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Manchester United fortsätter att gå starkt i Premier League trots att Champions League-platsen är säkrad, det blev ännu en bortaseger för Solskjaers mannar i helgen och det är minst sagt imponerande att man fortfarande står på noll förluster på resande fot säsongen 20/21. Ett fantastiskt facit, och addera därtill att de inte förlorat en match här i Premier League sedan den 27 januari – därför finns det alla anledningar att titta närmre på värdet som dukas fram på United på tisdagskvällen.

Motivation slår klass brukar det vanligtvis heta, och i det här fallet är det tydligt att spelbolagen just går på detta fenomen när de jobbar in oddssättningen inför den här matchen. Man tror på Leicester i det här fallet och gör detta eftersom att Leicester är pressade att vinna, i jakten på en Champions League-plats.

Och även fastän vi har en viss förståelse för detta, så är det svårt att blunda för Manchester Uniteds fina form, Leicester har samtidigt varit allt annat än stabila under dem senaste veckorna och här närmst blev det alltså en ny förlust när man släppte in otroliga fyra mål mot Newcastle på King Power Stadium. Den insatsen väcker givetvis ett par frågetecken. Var står Leciester egentligen i dagsläget?

Kan missa CL

Det vore inte direkt en överraskning ifall Leicester faktiskt missade Champions League-spel nästa säsong, inte längre, efter dem senaste insatserna vi fått se. Liverpool infinner sig sex poäng efter Leicester men har matchen mindre spelad vilket onekligen öppnar upp för en nervig avslutning för Leicester, förlorar man mot United så har Liverpool allt i sina egna händer och i och med skicket Leicester verkar vara i så är väl ändå Liverpool närmre just nu?

Om Newcastle lyckas hänga dit fyra kassar mot Leicester, ska väl ändå United ha en god chans att göra åtminstone två, och i sin tur även vinna den här matchen? Man har trots allt hemmaplansfördelen, är inne i en väldigt bra period och är helt enkelt det bättre laget. Därför blundar vi för motivationsfaktorn, och utnyttjar det fina värdet på Manchester United här.

Den raka ettan klickas in till skyhöga 2.60 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. 2-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.60
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: