speltips_skribent

Speltips Real Betis – Granada 10/5: Odds från målmarknaden

En förändring är på sin plats från Pellegrinis sida på måndag när Real Betis jagar sin första trepoängare sedan den 19 mars.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Sex raka kryss är ett faktum för Real Betis inför måndagens möte mot Granada, en otrolig streak som dessvärre inte är tillräckligt bra, även fastän man undviker förluster. För det är samtidigt så att Real Sociedad passat på och sett till att plocka ett par trepoängare, det betyder att de fortfarande har femteplatsen intakt, och infinner sig fem poäng före Real Betis.

Villarreal placerar sig även de före Real Betis (ett poäng), vilket betyder att det bara är vinsten som gäller här för Pellegrinis mannar med fyra omgångar kvar att spela, de behöver växla upp ifall de har planer på att spela Europa League-fotboll och chansen finns trots allt fortfarande där. Eibar, Huesca och Celta Vigo väntar här under avslutningen och det är ett mycket trevligt spelschema, besegrar man därför bara Granada så ser det trots allt ljust ut framöver.

Granada är dock ett riktigt tufft motstånd, och de ser dessutom ut att ha växlat upp under dem senaste veckorna med seger över FC Barcelona, bland annat. Dessutom på Camp Nou. Det betyder att Granada faktiskt har Real Betis inom räckhåll, sex poäng skiljer dem båda lagen åt, och sjundeplatsen innebär trots allt spel i Europa Conference League, så Granada har fortfarande något att spela för. Det är helt klart en morot att sluta bland dem sju främsta och lira ute i Europa. Därför får Real Betis onekligen se upp på måndag.

Mål åt båda håll

Som ni säkerligen förstår vid det här laget så är både Real Betis och Granada i stort behov av en trepoängare, man har dessutom inte så mycket att förlora längre, utan vi närmar oss slutet och därför utgår vi från att vi får se två lag som tar initiativ på måndagskvällen. Det bör betyda att vi får se lite mål – Real Betis har dessutom en målskillnad som lyder 43-46.

Vi lockas därför av ett spel på målmarknaden här nere i Sevilla, vi räknar helt enkelt med att båda lagen lyckas göra mål i matchen. Granada är som sagt inne i en bra period och har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher, Real Betis gör samtidigt alltid mål på hemmaplan, samtidigt som de, i snitt släpper in mer än 1.00 mål per spelad match, vilket onekligen talar för att Granada hittar rätt.

BLGM – Ja blir därför vårt speltips härifrån, och det betalar godkända 1.85 gånger degen hos spelbolaget Betway. 2-1 åt något håll?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.85
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: