speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sverige – Grekland 12/10: Sexpoängsmatch!

Det är bara tre poäng som gäller för Sveriges del när Grekland kommer på besök till Friends Arena. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Sverige säkrade som väntat tre poäng mot Kosovo för ett par dagar sedan vilket innebär att man nu på tisdag bjuds på möjligheten att kliva om Spanien och bli gruppetta inför de två sista omgångarna. En stor morot givetvis, och även fastän Spanien fortfarande är stora favoriter att vinna grupp B, så gäller det att skaffa sig så goda förutsättningar som möjligt inför avgörandet nere i Spanien, dvs. två segrar av två möjliga.

Och vi ger Sverige väldigt goda chanser att vinna dessa två nästkommande matcher, man stod möjligtvis inte för en fantastisk insats mot Kosovo i lördags men man satte ändå dit tre kassar och vann komfortabelt. Grekland är ett tuffare motstånd, så är det och även ur det avseendet att de påminner lite om Sverige när det kommer till att låsa en matchbild och stå rätt, vilket ju som bekant gav de segern mot Sverige senast, men vi kommer samtidigt inte från att Sverige stod för en riktig botteninsats nere i Grekland, även planen var svårspelad och därför är det även helt andra förutsättningar som gäller inför tisdagens möte.

Grekland är dock fortfarande obesegrade efter fem spelade omgångar och det måste Sverige ha respekt för, de har trots allt undvikit ett nederlag mot Spanien och besegrat just Sverige, därför kommer det att krävas en solid insats från Sveriges sida om det hela ska resultera i en trepoängare på tisdag. 

Oddset måste testas

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det så kommer vi inte från att Sverige, i grund och botten är det bättre laget här. De lirar dessutom på ett fullsatt Friends Arena och det kommer att ge de massvis med energi, det här är trots allt en final för Sverige, det tror vi kommer att kännas och höras på Friends, och med Lindelöf tillbaka i laget så får man ytterligare en till dimension i sitt spel, bra fötter bakifrån ska aldrig underskattas.

Nu är dock Kulusevski som bekant out på grund av avstängning men Quaison har samtidigt varit helt fantastisk under Janne och därför tycker vi inte Sverige direkt blir sämre utan Dejan, Quaison är uppenbarligen en lirare att lita på och därför känner vi oss också trygga med att se Isak och Quaison längst upp i banan. En riktigt bra anfallsduo, helt klart.

Vi räknar med att Sverige åtminstone har gjort ett mål efter 90 spelade och om inte ett, så blir det två samtidigt som de håller nollan intakt mot en grekisk offensiv som inte direkt osar klass. Därför kommer vi också att investera en slant i den raka ettan här som betalar fina 1.81 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. 1/2-0! Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till VM-kvalet

VM-kval för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.81
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: