europatipset tips

Europatipset 12/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 41. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 41 med fotboll från VM-kvalet, Nations League och så lite U21-fotboll på agendan, vi bjuds även på ett möte från det afrikanska VM-kvalet där Marocko jagar sin fjärde raka seger. Ny kupong, nya möjligheter! Med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Hela analysen och ett spelförslag finner ni precis här nedanför – mot 13 rätt! Lycka till.

europatipset vecka 41

 TILL EUROPATIPSET!

1. Sverige – Grekland, 1X

Sverige föll som bekant tungt borta mot Grekland men här på Friends, ett fullsatt Friends så bör man åtminstone undvika ett nederlag. Vi utgår från ettan men plockar med krysset då värdet är intressant – det är dessutom alltid svårt att få hål på grekerna.

2. Kosovo – Georgien, 1X

Georgien inledde VM-kvalet starkt och störde i princip samtliga motstånd i gruppen, men här på slutet har verkligheten hunnit ikapp dem, de har förlorat fem raka matcher och bara gjort ett mål framåt – addera därtill att de släppt in 14 mål. 1X räcker gott här.

3. Danmark – Österrike, X2

Danmark står på 18 poäng av 18 möjliga i grupp F och har ännu inte släppt in ett mål, de har samtidigt gjort 22 mål framåt vilket innebär att de nästan snittar fyra mål per match. Ett otroligt facit och därför är ettan given i match nummer 3 – krysset till 19% är dock intressant. Vi testar!

4. England – Ungern, 1

Klasskillnad här i London, England säkrar i princip platsen till VM vid vinst över Ungern på tisdag, vi räknar därför med att man gör jobbet och vinner komfortabelt här hemma. Given spik!

5. Ukraina – Bosnien Hercegovina, 1X

Ukraina noterades för en efterlängtad seger senast när de besegrade Finland på bortaplan, deras första seger i det här gruppspelet. Fem kryss och en vinst, det är deras facit och nu går man all in för ytterligare en trea – en sådan innebär att Ukraina då har andraplatsen i sina egna händer. 1X!

6. Bulgarien – Nordirland, 1X2

Både Bulgarien och Nordirland har varit en besvikelse i det här kvalet men frågan är om man egentligen kan ha större krav på dessa två länder då deras trupper inte alls är tillräckligt slagkraftiga för att göra upp med Schweiz och Italien om top 2 positionerna. Man står båda på blott fem poäng och vi litar varken på Bulgarien eller Nordirland – 1X2!

7. Albanien – Polen, 2

Tvåan är ett superdrag till runt 50% där vi ändå räknar med att Lewandowski leder sitt Polen till en vinst här i Albanien, förvisso ett formstarkt Albanien som går all in för andraplatsen men Polen är fortsatt bättre i vår värld och bör lösa trean i den här måstematchen. Vi testar!

8. Färöarna – Skottland, X2

Skottland har växlat upp ordentligt här i kvalet och jagar på tisdag sin fjärde raka seger och går man segrande ur den här fighten, ja då är i princip andraplatsen säkrad. Det ska Skottland kunna lösa, de är bättre och det är en måstematch men krysset till 8% är samtidigt superintressant, Färöarna är inget San Marino och kan orsaka lite problem här – X2!

9. Litauen – Schweiz, 2

Endast 1% av svenska folket har i dagsläget klivit in på Litauen och ettan och den bedömningen tycker vi är helt rätt av svenskarna, Litauen är ett av Europas svagaste landslag och ska inte räcka till mot Schweiz som fortfarande har en förstaplats i sina egna händer. Given spik!

10. San Marino – Andorra, X2

Andorra är i grund och botten det bättre laget här och ska därför bara undvika ett nederlag på tisdag, de besegrade San Marino med 2-0 på hemmaplan i september månad och vi tror alltså på nya poäng här – X2 räcker gott!

11. Yeovil – Altrincham, 1X

National League är som alltid lite småknepigt då man inte direkt följer ligan slaviskt, dessutom en väldigt tät kamp så här på förhand vilket går i linje med hur svenskarna placerat ut sina tecken. Helt jämnt i princip. Vi väljer 1X och går på hemmaplansfördelen!

12. Belgien U21 – Danmark U21, 1X

Belgien och Danmark är de två självklara favoriterna i det här kvalspelet och båda lagen har även gjort jobbet och vunnit samtliga matcher så här långt, Belgien har dock spelat en match mer och har dessutom en väldigt imponerande målskillnad, det och hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.

13. Guinea – Marocko, 2

Marocko har vunnit alla sina matcher i det här VM-kvalet och har ännu inte släppt in ett mål efter tre omgångar, 10-0 lyder målskillnaden och man är bevisligen steget större än samtliga länder i grupp I. Dessutom jagar Marocko sin totalt sjunde raka seger på tisdag – given spik i vår värld!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming