speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chile – Venezuela 15/10: VM-kval natten till fredag

Det sydamerikanska VM-kvalet fortsätter att rulla under torsdagskvällen och natten till fredag – speltips inför Chile – Venezuela!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Chile är riktigt illa ute i det sydamerikanske VM-kvalet och infinner sig först på en åttondeplats i tabellen med fem poäng upp till Colombia och femteplatsen. Inte alls ett utfall Chile hade räknat med så här långt in i kvalspelet och möjligtvis fick vi nu se ett litet dödsryck från chilenarna senast när de besegrade Paraguay med solida 2-0. Ännu finns alltså möjligheten att nå VM då man lirar 18 matcher i det sydamerikanska kvalet men då gäller det att fortsätta vinna, och först och främst besegra Venezuela natten till fredagen.

Och det är ett generöst motstånd Chile trots allt ställs mot under fredagsnatten, Venezuela är Sydamerikas klart sämsta fotbollsnation och det är en verklighet de dessutom levt i länge. Venezuela infinner sig sist i det här gruppspelet men slutade alltså även sist när vi gick i mål med det senaste kvalet 2018. 

Venezuela har förlorat 8 av 11 kvalmatcher och har samtidigt förlorat alla 5 på bortaplan, med målskillnaden 2-10. Paraguay, Bolivia och Peru är de tre nationerna de förlorat mot här närmst på bortaplan och det tycker vi säger allt om var de faktiskt står i det här kvalet, drömläge för Chile oavsett hur man väljer att se på det hela och därför är det bara tre poäng som gäller om Chile ska ha något att säga till om inför de sex sista omgångarna.

Chile vinner

Chile har bara vid ett tillfälle sedan VM-kvalet drog igång här i Sydamerika förlorat mot Venezuela på hemmaplan, det var 20 år sedan och sedan dess har man alltså vunnit de flesta matcherna mot det här motståndet. Oavsett vilka omständigheter som faktiskt ägt upp. Chile har haft en del upp- och nedgångar och idag är det alltså främst ner, men vi tror samtidigt vinsten senast kan boosta de och få de att stå för en ny solid insats när motståndet är så pass svagt.

För vi kommer inte från att Chile har ett betydligt bättre lag än Venezuela, Vidal, Sanchez, Isla, Pulgar och bland annat Bravo i målet, det är ett okej lag det här och det bevisade man även mot Paraguay när man var fullständigt överlägsna i matchen. Paraguay hade noll avslut mot mål samtidigt som Chile hade sex – och vann bollinnehavet med 61-39. Det bringar hopp hos det chilenska folket.

Vi klickar därför in Chile och gör detta på asianmarknaden då vi är övertygade om att de kan upprepa bedriften från i måndags, Chile (-1.25 asian handicap) testas till grymt fina 2.19 gånger degen hos spelbolaget ComeOn. 2-0 igen?

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.19
Bolag: ComeOn (100 kr bonus)
Spelstopp: 02:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: