speltips tipsmedoss kamil

Speltips PSG – Angers 15/10: Odds och rek från Ligue 1

Angers har överraskat positivt i Ligue 1 under inledningen men här höjs svårighetsgraden ett par snäpp – klasskillnad i Paris.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Angers har varit ett mittengäng i Ligue 1 under de senaste fem åren, sedan deras uppflyttning 2015 men möjligtvis är de på väg att ta ett stort steg i rätt riktning 21/22. Sämre ser det åtminstone inte ut att bli för deras del utan det är en tydlig utveckling så här långt och inför omgång 10, finner vi de alltså på en fjärdeplats i tabellen, med blott två poäng upp till Lens och andraplatsen.

Nu är det dock till stor del på grund av att Marseille, Monaco, Lille och Lyon underpresterat som Angers lyckats klämma sig in på en sådan topposition, och kommer de nämnda klubbarna bara upp i nivå så lär Angers halka ner ett par positioner, men en bra start är en bra start och faktum är att man bara förlorat en av sina nio inledande fighter inför mötet mot PSG på fredag.

Ett fint facit för Angers, men den stora frågan är givetvis hur man lyckas stå emot ett lag av PSG:s kaliber. Det är trots allt en helt annan nivå och ett bevis på det är onekligen det faktum att PSG i princip gått på halvfart här i Ligue 1 under inledningen, men trots detta inkasserat 24 poäng, av 27 möjliga. De har dessutom gjort flest mål och i och med förlusten mot Rennes senast, inför landslagsuppehållet så förväntar vi oss att se en reaktion från PSG:s sida på fredag. 

PSG vinner – även utan Messi

Som bekant rullar det sydamerikanske VM-kvalet på under torsdagen och natten till fredag, vilket innebär att lirare som Lionel Messi, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Marquinhos och Neymar inte är tillgängliga för spel på fredag. Ironiskt nog tror vi dock det kan visa sig vara en positiv detalj för PSG, Neymar och Messi har inte kommit upp i nivå i Ligue 1 än och Mbappe har tydligt bevisat att han kan bära sitt PSG i Ligue 1. Ersättare finns det dessutom gott om, det ska vi heller inte glömma och speciellt är det spelare som åtminstone är ett steg ovanför alla andra i den franska ligan. Annorlunda vore det givetvis i CL.

Ett PSG som springer betydligt mer är ett PSG som har en större chans att vinna över ett motstånd av Angers kaliber, det är vår fasta övertygelse. Vi kommer därför att välja PSG: sida på fredag och gör det alltså på asianmarknaden.

Senast lagen ställdes mot varandra här i Paris så vann PSG matchen med 5-0. 6-1 innan dess och 4-0 under 2019. Därför bör man kunna inkassera en tvåmålsseger på fredag – PSG (-1.5 asian handicap) klickas in till fina 1.86 gånger degen hos spelbolaget CampoBet.

RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos NordicBet

Registrera dig hos NordicBet och få 100 kr extra att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.86
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: