speltips tipsmedoss kamil

Speltips Hoffenheim – FC Köln 15/10: Målspel från Bundesliga

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Hoffenheim och FC Köln den 15 oktober. Matchstart: 20:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Bundesliga rullar vidare och vi entrar omgång 10 den här helgen där vi bland annat har Bayer Leverkusen – Bayern München framför oss, Leipzig bortaspelare mot överraskningslaget Freiburg och Dortmund jagar sin sjätte seger mot Mainz 05 på Westfalenstadion, det och mycket annat men vi inleder alltså redan under fredagen där Hoffenheim är ute efter att studsa tillbaka mot FC Köln.

Sett till formen och hur lagen presterat under inledningen på säsongen 21/22 så är det bara att konstatera att FC Köln sticker ut av dessa två lag, vilken jäkla fart det varit på dem här i de sju första omgångarna och faktum är att de alltså fortfarande bara står på blott en förlust, samtidigt som vi finner de på en fin sjätteplats i tabellen. 

FC Köln är obesegrade i de fem senaste omgångarna i Bundesliga, tre kryss och två vinster – över Greuther Furth och Bochum – är facit men det är alltså främst på hemmaplan som vinsterna har inkasserats. Mer exakt ser resultatraden ut som följande här; 3-1-0, 9-4. På bortaplan däremot jagar man fortfarande sin första trea. Dock så är det viktigt att nämna att deras tre insatser på bortaplan inte alls varit svaga utan man har stått upp bra mot Bayern München (3-2) och fått med sig två kryss – mot ett Freiburg som inlett säsongen bra och mot Eintracht Frankfurt.

FC Köln går för trean

Det finns ingen som helst anledning för FC Köln till att sänka på tempot här framöver och speciellt inte så här direkt efter ett landslagsuppehåll när man har en utvilad trupp. Vi räknar därför med att få se ett lika energiskt Köln på fredag som vi fått se tidigare och därför lär det smälla åtminstone vid ett tillfälle.

Hoffenheim däremot gör även de väldigt mycket mål, samtidigt som de även släpper in allt för många. 11 insläppta mål har det blivit på 7 spelade matcher och det är alldeles för svagt om man har planer på att bland sig in i en top 6 strid i Bundesliga. Dessutom har Hoffenheim bara vunnit två av sina sju inledande matcher, det innebär att de behöver vinna på fredag för att inte halka efter framöver. 

Med det sagt så förväntar vi oss att se en öppen matchbild, lite som det sett ut i alla Hoffenheims matcher så här långt, det är stort fokus på offensiven och man är ofta direkt naiva bakåt, och det tror vi resulterar i att vi får se mål åt båda håll här på fredag. En Köln-vinst + BLGM – Ja lockar, vi kommer dock endast att välja det sistnämnda spelet och klickar in det till godkända 1.50 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Givet utfall här på Rhein-Neckar-Arena! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till ligafotbollen

Ligafotbollen är tillbaka! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.50
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: