speltips tipsmedoss kamil

Speltips Kroatien – Slovakien 11/10: Odds och rek från VM-kvalet

Speltips, odds och allt inför måndagens möte mellan Kroatien och Slovakien den 11 oktober. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Kroatien har noterats för tre raka segrar inför måndagens möte mot Slovakien och infinner sig i topp av tabellen efter sju spelade omgångar. Man gör dock detta tillsammans med Ryssland, som även de har 16 poäng och just dessa två lag ställs mot varandra i den sista omgången i november månad. Därför måste jobbet göras fram till dess om man vill undvika ett playoff, det är bara tre pinnar som gäller för Kroatien.

Och det ser alltså bra ut för Kroatien just nu som onekligen ser ut att ha hittat rätt, de har vunnit alla sina matcher här hemma i Kroatien och har ännu inte släppt in ett mål. Ser vi till totalen så har defensiven varit Kroatiens starkaste vapen och anledningen till att man faktiskt plockat trepoängare, ett insläppt mål på sju matcher är en tydlig bekräftelse på det och därför tror vi även att Kroatien ser till att göra jobbet på måndag. Motståndet är trots allt generöst.

Slovakien infinner sig först på en fjärdeplats i grupp H och har inkasserat blott två vinster, förlusten mot Ryssland senast var därför definitivt spiken i kistan för deras del eftersom att de nu har hela sju poäng upp till Ryssland och Kroatien med tre matcher kvar att spela för. Det kommer inte att gå, därför talar även motivationsfaktorn för Kroatien på måndagskvällen.

Vinner tryggt

Hemmaplansfördelen, kvalitén och motivationsfaktorn talar samtliga punkter för att Kroatien vinner den här matchen, tre tillräckligt tunga faktorer som får oss att välja deras sida på måndag. Vi har väldigt svårt att se att Kroatien ska kunna slarva bort det här drömläget, när de nu ställs mot ett motstånd som eventuellt redan checkat ut.

Den raka ettan är dock ointressant då den i skrivande stund betalar runt 1.50 hos No Account Bet, fungerar möjligtvis i en dubbel men vi väljer att trissa upp oddset och spelar Kroatien + Under 3.5 mål i matchen till mycket fina 1.95 gånger degen. Spelet känns riktigt bra då Kroatien bara släppt in ett mål, de öser heller inte in mål utan snittar runt 1.5 mål per match. 

Addera därtill att Slovakien totalt sett bara bjudit på 13 mål i det här VM-kvalet, sju framåt och sex bakåt vilket även det talar för underspelet. Dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com, oddset är spelvärt enda ner till 1.80 i vår bok. 1/2-0? Stort lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet till VM-kvalet

VM-kval för hela slanten! Hämta hem 100 kr i freebet hos Expekt.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.95
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: