europatipset tips

Europatipset 10/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 40. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 40 med fotboll från UEFA Nations League, det sydamerikanska VM-kvalet, Damallsvenskan och Division 1- och 2 i Sverige. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och hela spelförslaget finner ni i vanlig ordning här nedanför. Lycka till!

europatipset spelförslag vecka 40

 TILL EUROPATIPSET!

1. Spanien – Frankrike, X2

Rutinen och erfarenheten tror vi blir avgörande för utfallet i söndagens final i Nations League, fransmännen är tyngre i vår värld och har redan det mesta på plats, det har inte riktigt det här unga spanska laget. X2 känns därför bra.

2. Italien – Belgien, 1X

Italien stod för en stark insats mot Spanien trots att man lirade med en man mindre under en lång tid, ett bevis på att kollektivet ändå fungerar bra och att de lirar för varandra. Det tror vi räcker till åtminstone ett kryss mot Belgien på söndag.

3. Argentina – Uruguay, 1X

Det är fördel Argentina här i Buenos Aires natten till måndagen, de är fortfarande obesegrade i VM-kvalet och har uppenbarligen gjort det bra, dock måste krysset med här när ett svårslaget Uruguay tittar förbi – de är obesegrade i fyra raka matcher och kan orsaka problem för Argentina.

4. Colombia – Brasilien, 1 2

Brasilien har vunnit nio av nio matcher och står på maximala 27 poäng i det här VM-kvalet, addera därtill en målskillnad som lyder +19. Det är fina siffror, och siffror som även bekräftar skillnaden men av just den anledningen är också ettan superintressant här – någon gång kommer den där förlusten? Enbart 10% är inne på ettan. Vi testar gaffeln!

5. Chile – Paraguay, 1

Chile ligger väldigt dåligt till i det här kvalet och har alltså redan sju poäng upp till femteplatsen som innebär kvalspel till VM. En minichock är vad det är, Chile har bara vunnit 1 av 10 matcher och därför är det hög tid att plocka trepoängare framöver. De börjar med det natten till måndagen – spiken är ett härligt drag till 55%.

6. Venezuela – Ecuador, X2

Resultatraden 1-1-8, -12 tycker vi är tillräckligt av en presentation av Venezuela som är Sydamerikas klart sämsta lag, det har de varit under en lång tid dessutom och därför klickar vi in X2 här. Ecuador är bra just nu, de har bara Argentina och Brasilien ovanför sig i tabellen.

7. Bolivia – Peru, 2

Bolivia har förlorat tre raka matcher i det här VM-kvalet och då är det inte ens det som sticker ut som uselt, utan det faktum att de släppt in hela 10 mål på dessa matcher, två raka 3-0-förluster (mot Ecuador och Argentina) och innan dess föll de mot Uruguay med 4-2 – det här vinner Peru! Spiken är ett härligt drag här.

8. Hammarby – AIK, 1

Stockholmsderby och publikrekord, det får oss att tro starkt på Hammarby på söndag, som i grund och botten även är det bättre laget. En ensidig historia är att vänta och därför spikar vi hemmalaget.

9. Assyriska IK – FC Trollhättan, X2

Botten mot toppen när Assyriska och Trollhättan drabbar samman, Assyriska är på uppgång men infinner sig samtidigt näst sist i tabellen med 18 poäng upp till Trollhättan, Trollhättan har i sin tur bara två poäng upp till förstaplatsen och Superettan-spel nästa säsong. X2 ska räcka!

10. Sollentuna FK – Sandvikens IF, 1X2

Två formstarka och svårslagna lag är vad vi har framför oss här i match nummer 10, därför väljer vi också att helgardera matchen då det faktiskt känns vidöppet så här på förhand, liten fördel Sandviken möjligtvis men vi tycker samtidigt ettan är intressant till 28%.

11. Örebro Syrianska – IFK Luleå, 1

Luleå har bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Division 1 Norra och samtidigt förlorat fyra av dem, här närmst blev det dessutom förlust mot Täby i en sexpoängsmatch efter att man åkt på ett rött kort. Ettan känns därför okej här!

12. Team TG – Friska Viljor FC, 1X

Toppmöte i Division 2 Norrland, seriefinal mer exakt och dessa lagen gjorde faktiskt upp så sent som för en vecka sedan, den matchen vann Team TG på bortaplan med 2-1, och känslan säger därför att de bör ha en god chans här hemma, när de i princip – via seger – kan säkra spel i Division 1. Morot! 1X bör räcka.

13. Minnesota – Colorado, 1X

Hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt i MLS och nu är det dessutom så att Colorado Rapids saknar en hel drös med spelare på grund av landslagsuppdrag och skador. Det gör även Minnesota, men hemmaplansfördelen får oss att i slutändan ändå klicka in 1X – Minnesota är på uppgång!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming