speltips_skribent

Speltips Spanien – Portugal 4/6: Tungviktsmöte i Madrid

Wanda Metropolitano agerar spelplats när Spanien och Portugal drabbar samman under fredagen – vidöppen tillställning.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Ett spännande test för både Spanien och Portugal under fredagen och även fastän man möjligtvis ska vara försiktig med att dra slutsatser från ett sådant här möte (en träningslandskamp inför ett EM), så ska det onekligen bli intressant att se vad dem båda landslagen skickar ut för signaler inför det stundande mästerskapet.

För det är trots allt så att det finns ett flertal frågetecken i detta Spanien, de har som bekant haft det tufft under dem senaste åren och är inte alls lika självklara som mellan 2008 och 2012. Det är givetvis omöjligt att hålla den nivån hela tiden, men vi kommer samtidigt inte ifrån att Spanien misslyckats kraftigt här på slutet. Tidig urtåg ur VM 2014 och 2018, samt urtåg redan i åttondelsfinalen i EM 2016.

Det är uppenbarligen ett nytt Spanien vi har framför oss idag, och det räcker egentligen bara att titta närmre på deras senaste startelva från segermatchen mot Kosovo i VM-kvalet för att förstå att det spanska landslaget inte är detsamma från 2012. Det betyder dock inte att det inte finns potential, utan Enrique har intressanta lirare att jobba med och med lite tur kan givetvis även detta landslaget ta sig hela vägen i ett mästerskap. Den höjden finns helt klart där.

Räkna inte bort Portugal

Det är nog inte fel att påstå att det portugisiska landslaget är snäppet vassare än det spanska landslaget i nuläget, alla håller säkerligen inte med men tittar vi närmre på truppen Santos förfogar över, så är det ett minst sagt otroligt landslag som uppenbarar sig framför en.

Portugals trupp innehåller i princip allt, man har en världsklasspelare i Ronaldo, ett stjärnskott i Felix, men även andra unga spännande spelare, och på mittfältet huserar en lirare som Bruno Fernandes och Silva. Som om det inte vore nog har man alltså Dias i försvaret, portugisen har som bekant haft en fantastisk säsong i Manchester City och tillhör onekligen skaran en av världens bästa försvarsspelare – addera därtill en Cancelo.

Och Portugal är själva väl medvetna om att man är ett av världens bästa landslag just nu och det tror vi man kommer vilja visa på fredag, att man bestämt kliver ut och visar vilka som bestämmer här. Ett positivt resultat här i Madrid kan mycket väl få dem att flyga i mästerskapet och därför räknar vi med att få se två initiativtagande lag på fredagskvällen, två lag som går för samtliga tre pinnar i jakten på ett boostat självförtroende inför premiären.

BLGM – Ja, känns därför riktigt bra här, det finns mängder av kvalité i offensiven samtidigt som det trots allt är en första träningslandskamp, det kan ta lite tid innan samtliga pusselbitar är på plats i försvarsspelet. 2-1 åt något håll? Vi klickar in målspelet till godkända 1.80 gånger degen hos spelbolaget Interwetten.

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: