europatipset tips

Europatipset 2/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 22. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 22 med en jackpot på ca 2 miljoner kronor! Landslagen genrepar inför EM 2021! Utöver detta; fotboll från Sveriges lägre divisioner (både under onsdagen och torsdagen). Stort lycka till!

Europatipset 2 juni

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tyskland – Danmark, 1X

Löw har ett sista EM framför sig och hoppas självklart på stor framgång innan Flick tar över rodret efter mästerskapet. Men då gäller det att börja växla upp, det måste se bättre ut med start från och med onsdag. Minst kryss.

2. Nederländerna – Skottland, 1

Skottland är långt ifrån Nederländernas nivå och därför bör spiken räcka i match nummer 2, tydlig skillnad.

3. England – Österrike, 1X

Österrike har bevisat att de kan stå upp bra mot dem allra bästa och därför måste krysset med i en träningslandskamp mot England. Southgate kan dessutom komma att laborera lite här. 1X

4. Frankrike – Wales, 1

Inget snack om saken när fransmännen ställs mot Wales under onsdagen, man har ett otroligt landslag och Benz är dessutom tillbaka. Favoriter i det stundande mästerskapet. Spik.

5. Norge – Luxemburg, 1

Klasskillnad på samtliga plan givetvis när Norge och Luxemburg drabbar samman. Spik!

6. Rumänien – Georgien, 1X2

Georgien är ett halvknepigt landslag att ställas mot, det har vi fått bekräftat under dem senaste månaderna och därför kan de mycket väl komma att orsaka problem för Rumänien. Rumänien har varit på dekis ett bra tag nu dessutom. Vi plockar med samtliga tecken.

7. Link City – Åtvidaberg, X2

Link City står på ett poäng åtta omgångar in i seriespelet och kommer uppenbarligen få det tufft i år. X2 räcker gott här – Åtvidaberg plockar poäng.

8. Onsala – Varberg, 1X

Seriestart i Division 2 Västra Götaland där Onsala premiärspelar mot Varberg GIF. Onsala nämns som en av favoriterna i den här serien och därför väljer vi även deras sida här. Minst kryss.

9. Belgien – Grekland, 1

Belgien har ett av världens bästa landslag och är givetvis klasser bättre än Grekland. Vi spikar hemmalaget som lär göra historien kort här.

10. Turkiet – Moldavien, 1X

Turkiet ser oerhört spännande ut med en fin mix av ungt och gammalt i truppen, kan mycket väl komma att gå långt i sommarens mästerskap. Men som alltid med det turkiska landslaget så är det höga toppar och djupa dalar, vi plockar därför med krysset.

11. Ukraina – Nordirland, 1X

Ukraina har spelat fotboll på en hög nivå under en lång tid nu och är uppenbarligen ett landslag att räkna med, det har de bekräftat vid ett flertal tillfällen, exempelvis när de slutade före Portugal i kvalet till sommarens EM. De är bättre än Nordirland, 1X.

12. Sylvia – Brommapojkarna, X2

BP har imponerat stort under inledningen på säsongen och är fortfarande obesegrade nio omgångar in i seriespelet. Då har man dessutom vunnit sex av dessa nio matcher. Det är svårt att blunda för den kvalitén. Det blir poäng igen på torsdag. X2.

13. Skövde – Assyriska, 1X

Assyriska har haft det jobbigt under inledningen och står fortfarande på blott en seger nio omgångar in i seriespelet. Att det blir ett jobbigt år råder det därför inga som helst tvivel om och därför ska Skövde per automatik ha en god chans här. 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming