speltips_skribent

Speltips Polen – Ryssland 1/6: Träningslandskamp i Wroclaw

Polen och Ryssland värmer upp i Wroclaw under tisdagen, pusselbitar ska falla på plats inför EM.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Champions League-finalen satte punkt för säsongen 20/21 så sent som i lördags men tid för vila finns inte, utan det är bara att ladda om för samtliga involverade och ta sikte på EM 2021, som alltså bara är 10 dagar bort.

Det kommer dock spelas en mängd matcher innan premiären den 11 juni, både Polen och Ryssland har två träningslandskamper framför sig och vi kan utgå från att det kommer att laboreras i dessa två, därför är det även väldigt svårt att välja sida i tisdagens möte.

Vi är väl medvetna om kvalitén dem båda landslagen besitter, möjligtvis lite mer koll på Polen just nu eftersom att Sverige har dem i gruppen, men Ryssland ska absolut inte underskattas utan är som bekant ett landslag att räkna med. Vi alla minns deras resa under VM 2018 men även deras självklara insatser i kvalspelet till just det här EM:et. Därför är känslan på förhand också att båda landslagen är kapabla att vinna på tisdag, 1×2-marknaden är därför ointressant i vår värld.

Odds från målmarknaden

Det är redan klart på förhand att Polens nya tränare Sousa inte kommer att kunna ställa fram Zielinski, Milik, Rybus, Dawidowicz eller Majecki på banan under tisdagen, stort avbräck i Zielinski givetvis som haft en fantastisk säsong i Napoli. En spelare för dem allra största klubbarna.

Det råder därför inga som helst tvivel om att det är försvagat Polen som entrar mötet på tisdag. Dock har man fansen med sig här i Wroclaw och därför räknar vi med att man, trots skador, tar initiativ i matchen. EM är som sagt bara 10 dagar bort och det kommer varenda person på plats känna av, både på banan och läktaren.

I och med att det dessutom är ett genrep, så kan vi inte utgå från att vi får se någon 100-procentig insats från något av lagen, snarare tvärtom så räknar vi med att få se misstag men samtidigt mycket vilja på banan. Det tror vi resulterar i att båda lagen nätar i Wroclaw. Polen har dessutom släppt in fem mål på tre matcher i VM-kvalet, försvarsspelet har varit allt annat än stabilt under Sousa – tre insläppta mål Ungern bland annat.

BLGM – Ja blir därför speltipset härifrån, klickas in till fina 1.80 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. Lewy löser givetvis baljan för Polen. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: