speltips_skribent

Speltips Sverige – Armenien 5/6: Favoritskapet alldeles för stort

Enligt Interwetten råder det inga som helst tvivel kring utfallet i den här matchen; Sverige vinner enkelt. Vi tror annorlunda.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

Nu återstår det bara en träningslandskamp för det svenska landslaget innan det bär av mot Sevilla och premiären mot Spanien på Estadio La Cartuja den 14 juni. Det närmar sig snabbt och det ska givetvis bli superintressant att följa Sverige under sommarens mästerskap, men ännu är vi inte där utan det är först och främst fullt fokus på lördagens EM-genrep, där alltså ett pånyttfött Armenien står för motståndet.

Armenien har aldrig tidigare deltagit i ett EM eller VM, och har heller aldrig varit ett fruktat landslag på den europeiska scenen, men nu börjar det möjligtvis hända ett och annat kring det armeniska landslaget. För tittar vi närmre på hur Armenien faktiskt presterat under dem senaste 10 månaderna så är det minst sagt imponerande siffror som landslaget målat upp, man är obesegrade sedan i september månad 2020, där det förvisso går att argumentera för att man ställts mot svagt motstånd i Nations League, men man har även på senare dar ställts mot landslag som Island, Rumänien och Kroatien, men trots detta inte förlorat.

Och just mötet mot Kroatien gick av stapeln bara för ett par dagar sedan, i Velika Gorica i Kroatien dessutom men trots hemmaplansfördelen och en tidig ledning lyckades inte kroaterna besegra Armenien. Armenien kom tillbaka och kvitterade, och addera därtill att de vunnit samtliga tre matcher i VM-kvalet, 3-2 mot Rumänien, 2-0 mot Island och 1-0 mot Liechtenstein. Samtliga matcher från i mars månad, 2021. Det betyder att Armenien toppar sin grupp före självaste Tyskland.

Tuff uppgift för Sverige

Nu är det givetvis så att Sverige är det bättre landslaget av dessa två, man har en bättre trupp och matchen betyder som bekant även mer eftersom att man trots allt EM-genrepar under lördagen. Dessutom har Sverige under Janne i princip alltid fått med sig positiva resultat från matcherna mot dem något sämre landslagen, även det talar för Sverige och addera därtill att matchen går av stapeln på Friends Arena.

Det är därför inte alls överraskande att Sverige målas upp som favoriter i lördagens fight, Janne kommer att ställa fram bästa möjliga lag och i slutändan så talar trots allt det mesta för att Sverige står där som segrare efter 90 spelade. Men! Vi tycker favoritskapet är lite väl stort och förväntar oss ändå att Sverige upplever lite problem, den raka ettan till 1.27x hos Interwetten är därför helt ointressant i vår värld – istället utnyttjar vi det fantastiska värdet på gästerna och klickar in ett odds på asianmarknaden.

Armenien (+1.5 asian handicap) betalar otroliga 1.95 gånger degen och även detta odds finner ni hos Interwetten. Vinst på spelet vid en uddamålsseger för Sverige, och det tycker vi är intressant i och med att Sverige kommer att starta med fem, sex nya namn sett till hur startelvan såg ut mot Finland i förra veckan. Stort lycka till! 1-0? 2-1?

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (+1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: