speltips_skribent

Speltips Southampton – Liverpool 4/1: Odds från Premier League

Southampton har bara förlorat 2 av sina 14 senaste matcher i Premier League – ställer till med problem för Liverpool?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Southampton har tappat lite fart här under dem senaste veckorna men vi ska absolut inte prata mindre om Hasenhüttl och hans arbete för det. Att Southampton är att räkna med är en sak som är säker, och en stor anledning till poängtappen här på slutet är onekligen det faktum att Ings, Vestergaard och Redmond, samtliga tre varit borta.

Nu är åtminstone Ings tillbaka, som redan fanns med mot West Ham senast men perfekt är det att engelsmannen nu har 90 minuter i benen inför den här matchen. Och vi räknar med att han ställer till det för Liverpool på måndag, detta gjorde han så sent som i fjol.

Liverpool har dessutom varit allt annat än en garanti här på bortaplan den här säsongen, för faktum är att laget bara vunnit två av åtta matcher här på resande fot (i Premier League) och blott noterats för en seger på dem sex senaste bortamatcher – sett till alla tävlingar. Det är siffror som sticker ut, och dem måste vi ta hänsyn till när vi gräver fram ett speltips från den här matchen.

Mål åt båda håll?

Vi är helt övertygade om att Southampton kliver in i måndagens möte med stora förhoppningar om att kunna störa Liverpool, de är väl medvetna om Liverpools siffror på bortaplan och bör finna energi i det faktum, dessutom har man självklart fortfarande tron på sig själva efter en fin inledning på säsongen 20/21.

Därför räknar vi även med att Southampton går framåt, det gör de allt som oftast här på hemmaplan och just det faktum att de blivit nollade i två raka matcher här (mot City och West Ham), talar i vår värld bara för att man lyckas sätta dit en balja nu. För de har annars ett bra målsnitt här på St Mary’s.

Addera därtill att Liverpool, i snitt släpper in 1.5 mål per match på bortaplan. Det talar för att Southampton hamnar i målprotokollet. Men vi har som sagt samtidigt ett Southampton utan Vestergaard här, det får oss att tro på att Liverpool kommer att såra Southampton, det hade de högst troligt gjort även med Vestergaard på banan.

Vi väljer därför att klicka in BLGM – Ja till godkända 1.68 gånger insatsen hos spelbolaget Snabbare. 1/2-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.68
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: