speltips_skribent

Speltips Valencia – Cadiz 4/1: Vidöppen tillställning

Två oerhört formsvaga lag i Valencia och Cadiz här framför oss – båda lagen går för en trepoängare.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Situationen blir allt mer allvarlig för storklubben Valencia som kliver in i omgång 17 med en position under nedflyttningsstrecket intakt. Det är smått otroligt hur snabbt det faktiskt har gått för den här klassiska klubben till att nå botten, mindre än ett år sedan lirade man alltså i slutspelet i Champions League.

Men nu är alltså en annan vardag en verklighet för Valencia, man har alltså bara två lag under sig i tabellen och har fortfarande blott tre segrar på kontot. Senast man vann en fotbollsmatch var den där helgalna fighten mot Real Madrid, då Soler noterades för ett hattrick – samtliga tre mål via straff.

Sedan den vinsten har Valencia radat upp sju raka poängtapp, det är självklart aldrig okej, även fastän spelschemat faktiskt varit tufft här på slutet då man bland annat ställts mot Atletico Madrid, Bilbao, Barcelona och Sevilla. Senast föll man mot Granada på bortaplan, vilket även det är en riktig tuff fight.

Därför sänks åtminstone svårighetsgraden ett par snäpp här på måndag, det tycker vi trots allt, Cadiz inledde säsongen övertygande men verkligheten har uppenbarligen hunnit ikapp dem. De har bara skrapat ihop blott ett poäng på dem fyra senaste omgångarna i La Liga.

Valencia sviker igen?

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela här på Mestalla, så kommer vi inte ifrån att vi har att göra med två väldigt opålitliga gäng. Valencia och Cadiz är alltså allt annat än stabila just nu och därför bortser vi även ifrån att välja sida här på måndag.

En annan marknad vi tycker är intressant är målmarknaden. Förvisso har Cadiz blivit nollade i fyra raka matcher, men det talar – i vår värld – bara för att de kommer närmre det där målet, för varje minut som går. Så fungerar det trots allt inom fotbollen, och Cadiz har som bekant kraft i offensiven i form av en Negredo och Lozano. De lär dessutom se sin stora chans här på Mestalla, Valencia är helt urslag och därför är det läge att studsa tillbaka här. Addera därtill att Valencia bara hållit nollan intakt i 1 av sina 12 senaste ligamatcher.

Men vi är samtidigt övertygade om att även Valencia sätter dit en balja, det här är deras stora chans, och de måste gå för det. BLGM – Ja klickas därför in till finfina 2.05 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 2.05
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: