speltips_skribent

Speltips Tottenham – Brentford 5/1: Semifinal i EFL Cup

Speltips och odds inför semifinal 1 i den engelska ligacupen – Tottenham och Brentford drabbar samman på Tottenham Hotspur Stadium.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE!

Twitter Facebook

Trots att det är EFL Cup på agendan den här tisdagskvällen räknar vi med att få bevittna en jäkla kamp och i sin tur ett stort engagemang från båda sidor. Det är trots allt semifinal nummer ett som rullar igång här vilket innebär att Tottenham och Brentford eventuellt bara är 180 minuter ifrån säsongens första titel.

Och Jose Mourinho törstar som bekant efter titlar, därför räknar vi med att få se både Kane och Son med från start här, även fastän motståndet stavas Brentford, och som till vardags spelar i Championship. Alli är väl ett namn som möjligtvis kan få en startplats, men annars lär lirare som Hojbjerg, Sissoko, Aurier, Davies och Lloris finnas med.

Därför utgår vi också ifrån att Tottenham tar ett järngrepp om den här semifinalen direkt från matchstart, det bör åtminstone vara approachen för här bör det trots allt skilja ett par nivåer. Att bjuda in Brentford in i matchen via ett avvaktande spel vore onekligen bara dumt, speciellt när man agerar hemmalag och matchen går av stapeln på Tottenham Hotspur Stadium.

Vann senast

I och med att Tottenham vann i ligaspelet senast (mot Leeds med 3-0) så känns det ändå tryggt att investera i dem här på tisdag också. Det var en minst sagt skakig period innan dess, men nu är man alltså tillbaka i vinnarspåret och Tottenham lirar heller inte nästa ligamatch förrän den 13 januari, Även det talar för att vi får se ett Tottenham som går för det på tisdag.

All respekt för Brentford, som dessutom ryckt upp sig ordentligt här på slutet, men här bör det ändå skilja ett, eller två steg. Visst är man svårbesegrade, vilket siffrorna tydligt bekräftar då Brentford inte förlorat en match i Championship sedan den 24 oktober, men vi kommer samtidigt inte ifrån att motståndet är ett annat i andradivisionen. Tottenham vill dessutom säkra en titel, de går all in för det och därför klickar vi också in Tottenham som vinnare här.

Dock så gör vi alltså inte detta direkt på 1×2-marknaden utan testar asianmarknaden istället. Tottenham (-1 asian handicap) känns bra i en semifinal som består av endast ett möte, lyckas man få in 1-0, så kommer Brentford behöva blottlägga försvaret, och då kliver Son och Kane in i handlingarna.

Spelet klickas in till fina 1.81 gånger smeten hos spelbolaget Snabbare. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: