speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sheriff Tiraspol – Real Madrid 24/11: Real tar revansch!

Otroligt nog föll Real Madrid mot Sheriff Tiraspol på Santiago Bernabeu i september månad. Det kommer inte att upprepas på onsdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER!

Twitter Facebook

Real Madrid kliver in i onsdagens möte med största möjliga revanschlusta efter det pinsamma resultatet på Santiago Bernabeu i september månad, 2-1 Sheriff Tiraspol stod det på resultattavlan efter 90 spelade och skrällen var ett faktum. Detta trots att Real faktiskt hade otroliga 76% av bollinnehavet men även 31 avslut och 13-0 i hörnor. Otroligt att Sheriff lyckades vinna den matchen.

Men med största sannolikhet kommer det alltså inte att uppreas här på onsdag, först och främst så är Los Blancos som sagt ute efter revansch och det är en faktor att ta hänsyn till, de kommer absolut inte vilja skona det här gänget utan kommer att göra allt i sina makt för att vinna med lite fler bollar.

Dessutom så står ett avancemang och en förstaplats i gruppen på spel, Real Madrid har bara två poäng ner till Inter och ytterligare en till Sheriff – och Inter väntar i den sista omgången. Därför finns det inget utrymme för underskattning utan jobbet måste göras, annars kan det mycket väl bara bli en andraplats i gruppen och så åker man sedan på Bayern i en åttondelsfinal i februari månad. Det får man inte tillåta och det tror vi heller inte Real Madrid gör, de har gått otroligt starkt på slutet och har en imponerande hög lägstanivå som får en investering i dem att kännas bra.

Superintressant värde!

Nu är inte direkt den raka tvåan här av intresse då spelbolagen precis som vi, förutser att Real Madrid vinner den här matchen relativt enkelt på onsdag. Istället lockas vi av ett kombinationsspel, ett spel som består av ett tecken på 1×2-marknaden, men även ett spel från målmarknaden och mer exakt alltså; 2 + BLGM – Ja.

För tittar vi närmre på Sheriff Tiraspols matcher under säsongen 21/22 så är det bara att konstatera att de faktiskt kan göra mål, två senast mot Real Madrid som sagt, men faktum är att de har gjort minst ett mål i samtliga matcher i Champions League så här långt. Sheriff står alltså på sex gjorda i detta gruppspelet, det imponerar. Hemma i Moldavien så öser de såklart in mål, de har gjort mål i samtliga matcher under säsongen 21/22, bortsett från en fight – mot Dinamo Zagreb i playoffet till CL. Då klev man dessutom in i den matchen med en 3-0-ledning. Det behövdes helt enkelt inga mål.

I och med att Real Madrid ofta ser en aning skakiga ut i defensiven så känns kombinationsspelet riktigt bra så här på förhand, det har gått och blivit lite av ett favoritspel dessutom, när Real infinner sig på banan. Satt fint i helgen och därför testar vi här igen alltså. Ni hittar 2 + BLGM – Ja till riktigt fina 2.49 gånger degen hos spelbolaget Hajper! Missa inte att de bjuder alla nya kunder på 1000 SEK riskfritt spel – utan omsättningskrav! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR RISKFRITT SPEL!

Regler & Villkor gäller.

100 kronor odds bonus – hos SpeedyBet

Är du ännu inte kund hos Speedybet? Passa då på att hämta 100 SEK i odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2.49
Bolag: Hajper (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: