speltips tipsmedoss kamil

Speltips Inter – Shakhtar Donetsk 24/11: Komfortabel hemmaseger

Tydlig skillnad på samtliga plan när Inter och Shakhtar Donetsk drabbar samman i Milano.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Att Inter varit en besvikelse i Champions League under de senaste åren kommer vi absolut inte från, men att de samtidigt har tagit kliv, i rätt riktning är numer ett faktum och därför har vi väldigt svårt att se att Inter ska kunna upprepa samma stora misslyckande som exemplevis i fjol då de åkte ur redan i gruppspelet.

För det är alltså ett annat Inter vi har att göra med idag, en Serie A-mästare och en sådan tung titel tillför såklart en unik rutin i truppen. Därför vore det en enorm överraskning om Inter faktiskt föll på onsdag och sedan sjabblade bort slutspelsplatsen i den sista omgången där Real väntar, dessutom i en av de på förhand mest generösa lottningarna. För det får man väl ändå konstatera att detta är, med Sheriff Tiraspol och Shakhtar Donetsk i gruppen.

Lyckas Inter bärga hem samtliga tre pinnar från onsdagens möte, samtidigt som Real Madrid tar revansch på Sheriff Tiraspol, vilket vi ändå får utgå från att de gör, så betyder det att Real Madrid och Inter är klara för vidare spel i Champions League, en ordentlig morot för Inter givetvis och därför utgår vi också från att vi får se samma typ av Inter som vi fick se här i helgen när de besegra Napoli med 3-2. Just här i Milano.

Odds och rek från Champions League

De Zerbi tränar som bekant Shakhtar Donetsk, tidigare i Sassuolo och känner till det här Inter väldigt bra, såklart. Möjligtvis kan det vara en liten fördel, men det går samtidigt inte att blunda för vad De Zerbis hittills mäktat med med detta Shakhtar Donetsk. Ett otroligt misslyckande i Champions League så här långt, och i sin tur ett kraftigt underbetyg till De Zerbi just eftersom att han plockades in för att få Shakhtar att flyga ute i Europa. 

Med fyra omgångar spelade här i CL finner vi Shakhtar Donetsk på en sistaplats i gruppen, ett poäng har man lyckats samla ihop och då parkerar alltså Sheriff in på 6. Det krävs alltså vinst mot Inter och Sheriff i den sista omgången för att Shakhtar ska få chansen att flyga vidare i Europa, så kommer det dessvärre inte att bli. Inter är bättre och går för avancemanget på onsdag.

Med det sagt så väljer vi att klicka in Inter som vinnare i matchen + Under 3.5 mål i matchen och gör detta till otroligt fina 2.30 gånger degen. Tufft matchande för Inter just nu, har man en 2-0-ledning intakt så finns det ingen som helst anledning att tuffa på. Det gör spelet superintressant här, och oddset finner ni hos spelbolaget No Account Bet! Missa absolut inte deras välkomstbonus: 100% upp till 2000 kr! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet 100 SEK hos Expekt

Är du ännu inte kund hos Expekt? Hämta hem 100 kr i freebet nu!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.30
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: