speltips tipsmedoss kamil

Speltips Besiktas – Ajax 24/11: Tuffar på trots säkrat avancemang

12 poäng skiljer Besiktas och Ajax åt inför omgång 5 här i Champions League. Klasskillnad.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSAFE!

Twitter Facebook

Samtidigt som Ajax gått och vunnit samtliga matcher i Champions League så här långt under säsongen 21/22 har Besiktas alltså gått och förlorat alla fyra. 12 poäng. 0 poäng. Skillnaden är markant och känslan säger att Ajax inte skonar någon, trots ett säkrat avancemang till slutspelet.

För tittar vi närmre på hur Ajax tar sig an sina motståndare så ser de i princip alltid likadana ut, några namn in och ut men precis som hos exemplevis Manchester City, så spelar det ingen större roll vem som spelar. Instruktionerna och rollerna är så pass tydliga och det är något som får oss att tro på att Ajax besegrar Besiktas komfortabelt. Igen.

Besiktas har som sagt haft det väldigt tufft i Champions League men det är också ett väldigt väntat utfall. Det här gänget är inte alls lika bra som i fjol eller året innan det, utan de är inne i en väldigt tung period just nu och placerar sig först på en niondeplats i Super Lig. Blott 6 vinster har man noterats för, 13 omgångar in i seriespelet och har redan nu alltså hela 13 poäng upp till tabellettan Trabzonspor. Ett stort misslyckande och därför kan man heller inte räkna med att Besiktas ska kunna utmana lag som Sporting, Dortmund och Ajax om ett avancemang här i Champions League. De är helt enkelt för dåliga.

Odds från asianmarknaden

Eftersom att Ajax redan säkrat gruppsegern så kan vi utgå från att Erik ten Hag väljer att rotera en aning i onsdagens möte, spelschemat är tufft och man lirar två raka matcher på bortaplan, här i Istanbul men även i ligaspelet till helgen och därför har vi faktiskt svårt att se att ten Hag ska låta bli. Nu är han förvisso känd för att inte rotera men han bör åtminstone göra ett par förändringar, Alvarez out är definitivt i alla fall då han är avstängd på onsdag.

Enligt rapporter från Nederländerna kan vi räkna med att få se lirare som Haller, Tadic, Berghuis, Anthony och Klaassen från start på onsdag, det överraskar en aning men lirar dessa spelare så är det bara att investera i Ajax och även göra det på asianmarknaden då Ajax fullständigt öser in mål just nu. 14 gjorda här i Champions League bland annat.

Ajax (-1.5 asian handicap) får därför också bli dagens bästa speltips från oss här på Tipsmedoss.com. 2-0 senast, och 0-2 på onsdag? De vann trots allt över Sporting med 5-1 på bortaplan. Mot Dortmund gjorde man totalt sju mål över två matcher. Otroligt imponerande. Ni hittar Ajax (-1.5 asian) till otroliga 2.02 gånger degen hos spelbolaget Betsafe. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.02
Bolag: Betsafe (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: