speltips tipsmedoss kamil

Speltips Chelsea – Juventus 23/11: Gruppfinalen

Förstaplatsen i grupp H står på spel när Chelsea och Juventus på tisdag ställs mot varandra i London. Tillknäppt tillställning är att vänta.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Det är överraskande nog Juventus som toppar grupp H och gör detta som bekant tack vare vinsten över Chelsea i september månad. 1-0 slutade den matchen då, i Turin och det innebär att det är fördel Juventus inför de två avgörande omgångarna. Ett kryss här för Juve betyder att man är vidare som gruppetta och det kommer även att vara tydligt på tisdag tror vi, dvs att Juve ställer in siktet på krysset och kommer till stor del fokusera på defensiven i den här matchen.

Juve är som bekant trygga i att falla tillbaka, möjligtvis inte allt för långt men man kommer låta Chelsea föra matchen, dels på grund av förutsättningarna men även av naturliga skäl då vi inte kommer från att Chelsea är det bättre laget här.

Tuchels mannar har som bekant varit helt otroliga den här säsongen, egentligen sedan den där dagen Tuchel tog över har man varit ett av världens mest svårslagna lag och man är minst sagt även effektiva framåt. Ett oerhört komplett lagbygge som i princip har allt, därför håller vi såklart även Chelsea som favoriter i den här matchen. Dock tror vi inte det hela blir lätt, Juve är trots allt inne i en bra period med tre raka segrar och här närmst nollade man och besegrade Lazio komfortabelt med 2-0 på Stadio Olimpico, även det en insats som boostar deras självförtorende. Två raka nollor är fina förutsättningar att kliva in på Stamford Bridge med. Så är det.

PROVA SNABBARE – BLACK FRIDAY BONUS! Snabbare erbjuder just nu alla sina kunder en 100-procentig odds bonus, på upp till 5000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Inget målkalas

Chelsea och Juventus är som bekant två klubbar som allt som oftast håller tätt i sina matcher, det är sällan det bjuds på målkalas när dessa två lag är involverade och vi har inga anledningar att tro på annat på tisdag. Chelsea och Juventus spelar allt som oftast med ett väldigt stort tålamod, de har dessutom båda en bra defensiv och är trygga med att spela försvarsspel, det är deras stora styrka. Och då talar ändå förutsättningarna för samma typ av matchbild här.

Chelsea har ingen som helst anledning till att vara naiva och gå all in för en trepoängare på tisdag. Åtminstone inte inledningsvis, utan man kommer högst troligt att sakta men säkert jobba sig in i matchen. Vi räknar därför med att Juve kan stå upp bra inledningsvis, ett 0-0-resultat i halvtid vore inte alls överraskande att se och därför blir även per automatik målmarknaden mest intressant i den här matchen. För när det kommer till just målen så vet vi var vi har Chelsea och Juve. 

Chelsea har som bekant släppt in väldigt få mål den här säsongen, mer exakt ett här i Champions League och totalt fyra i Premier League, 5 mål på 16 spelade matcher. BLGM – Nej är därför tokintressant här i vår värld, en tillknäppt tillställning är att vänta och sen huruvida det blir 1-0, 0-1 eller 0-0 lämnar vi osagt. BLGM – Nej klickas in till fina 1.83 gånger degen hos spelbolaget ComeOn. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 250 SEK, FÅ 1000!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: