speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Porto 24/11: Rotation i hemmalägret

Liverpool har som bekant redan säkrat gruppsegern här i Champions League och förväntas rotera kraftigt på onsdag. Öppnar upp för Porto?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Liverpool har som väntat varit steget större än samtliga motstånd i grupp B och står på max antal poäng efter fyra spelade omgångar. Fyra vinster av fyra möjliga och 13-5 i målskillnad, de siffror talar sitt tydliga språk och när man nu säkrat gruppvinsten så finns det ingen som helst anledning för Klopp att riskera skador och dylikt.

För vi alla är väl medvetna om vad perioden från november till januari innebär för Premier League-klubbarna, Liverpool kommer att spela match i princip var tredje dag fram till den 2 januari och mer exakt handlar det alltså om 12 matcher. 12 matcher inom loppet av 39 dagar. Det är smått otroligt och därför bör Klopp utnyttja det här tillfället i Champions League, man har trots allt sju poäng ner till Porto med två omgångar kvar att spela.

Porto däremot har som bekant allt att spela för här framöver, först väntar som sagt Liverpool på Anfield och i den sista omgången har man Atletico Madrid hemma i Porto, alltså är man i allra högsta grad med och slåss om ett avancemang här. Liverpool är dock oavsett startelva en tuff uppgift här på Anfield, att lämna banan med ett poäng intakt vore därför ett bra utfall för Porto som då har allt i sina egna händer inför avgörandet den 7 december. 

Fokuserar på defensiven

I och med förutsättningarna som ändå råder inför den här bataljen så har vi väldigt svårt att se att Porto ska gå all in för en trepoängare, trots startelva Klopp ställer fram. Porto hyser den största respekten för detta Liverpool efter 5-1-förlusten på Estadio do Dragao, de släppte dessutom in fyra baljor mot Liverpool i mötet innan det (2019) och därför tror vi också man ställer in siktet på ett kryss i den här matchen. Defensiven bör vara prio ett.

Och rent defensivt är Porto riktigt bra, för det är på sin plats att lyfta. Det är främst för defensiven de faktiskt är kända, för bortser vi från mötet mot Liverpool senast, så har Porto bara släppt in ett mål i Champions League. Defensiven har varit deras stora vapen under de senaste åren och därför tycker man de även bör kunna hålla nere siffrorna mot ett Liverpool som roterar.

Addera därtill att Porto inte har några skador, de entrar därför mötet med bästa möjliga förutsättningar. Vi väljer därför att investera en slant i Under 2.5 mål i matchen och gör detta till fina 2.05 gånger degen hos spelbolaget Betway. 0/1/2-0, när Porto går för krysset! Stort lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Är du ännu inte kund hos LeoVegas? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 2.05
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: