speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Milan 24/11: Tre avgörande poäng

En tillknäppt tillställning är som alltid att vänta när Atletico Madrid infinner sig på banan, blir det vinst också?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS COMEON!

Twitter Facebook

Atletico Madrid är en aning illa ute i Champions League med en tredjeplats intakt inför omgång fem (4 poäng). Milan finner vi på en sistaplats med blott 1 poäng på kontot, Porto har 6 och Liverpool har som bekant vunnit samtliga matcher, alltså parkerar de in på full pott, 12 poäng.

Så ser förutsättningarna ut i grupp B inför onsdagens möten, relevant att lyfta är dessutom det faktum att Atletico Madrid ställs mot Porto i den sista omgången. Högst troligt får vi ett avgörande där men det kan även komma tidigare om Milan besegrar Atletico samtidigt som Porto slår Liverpool på Anfield. Och möjligheten finns onekligen då Liverpool kommer att rotera kraftigt i den matchen. Spännande!

Nog om förutsättningarna och istället fokus på drabbningen här på Wanda Metropolitano. Vi alla minns hur det såg ut senast Atletico och Milan ställdes mot varandra, då var det AC Milan som inledningsvis var det bättre laget men drabbades även tidigt av en utvisning som till slut visade sig vara helt avgörande. Atletico gjorde både 1-1 och 2-1 och vann matchen men det satt långt inne, avgörandet kom först i den 97:e matchminuten och därför utgår vi även från att onsdagens möte blir en tät drabbning. Atletico sticker sällan iväg och prioriterar allt som oftast defensiven, extra mycket kommer det att vara så när allt dessutom står på spel i den här matchen. 

PROVA SNABBARE – BLACK FRIDAY BONUS! Snabbare erbjuder just nu alla sina kunder en 100-procentig odds bonus, på upp till 5000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Kombinationsspel till 2.13

Atletico Madrid har bjudit på mer mål än vanligtvis i detta Champions League-gruppspelet, men det har att göra med Liverpool och enbart Liverpool. Sex insläppta mål står Atletico Madrid på och fem av de har man släppt in mot Liverpool, vi tror inte alls siffran blir lika stor efter ett dubbelmöte mot Milan och väljer därför att investera i underspelet här på onsdag. Det och ett annat spel som även lockar.

Att Atletico Madrid i slutändan drar det längsta strået här på hemmaplan räknar vi med, Milan har tydligt visat att de satsar på Serie A och det faktum att Zlatan startat bänk är en tydlig bekräftelse på det. Man har dessutom bara ett poäng på kontot och ställs mot Liverpool i den sista omgången, det tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra. Det är dessutom bara orimligt att förvänta sig att Milan ska ta sig vidare till ett slutspel, de är inte där riktigt än.

Kombinationsspelet; Atletico Madrid vinnare i matchen + Under 3.5 mål i matchen lockar därför kraftigt här. Speciellt med Griezmann, Lemar och bland annat Llorente tillbaka, den spetsen kommer att bli avgörande tror vi. Vi klickar in kombinationsspelet till fina 2.13 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 250 SEK, FÅ 1000!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kronor – hos CampoBet

Registrera dig hos CampoBet och få 100 kr extra att spela för!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.13
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: