speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – PSG 24/11: Gruppseger i potten

Ett poäng skiljer Manchester City och PSG åt inför den femte rundan i Champions League. Tungviktsmöte och gruppfinal! Spännande drabbning.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Etihad Stadium, Manchester. Manchester City kliver som väntat in i onsdagens stormöte som favoriter i och med hemmaplansfördelen men att favoritskapet skulle vara så här stort, trodde vi inte. Vi får i skrivande stund 1.60x för den raka ettan hos spelbolaget 888sport och visst finns det fog för ett favoritskap, men 1.60(!)? Det är en aning överraskande.

För visst har Manchester City sett otroligt bra ut under de senaste veckorna, tre raka vinster är ett faktum inför onsdagens möte och då har man dessutom varit fullständigt överlägsna i de matcherna. 3-0 mot Everton, 0-2 mot Manchester United och 4-1 mot Club Brugge här senast i CL. Propagandafotboll har det minst sagt varit, men vi tycker fortsatt oddset 1.60 är på tok för lågt när ett motstånd av PSG:s kaliber tittar förbi.

För det är trots allt så att PSG entrar onsdagens möte med i princip en frisk trupp, Draxler och Rafinha är out men det är inga lirare som hade gjort minuter mot Man City. Donnarumma är därför det enda avbräcket men här tycker vi PSG ändå har täckning i form av Navas. Addera därtill att Sergio Ramos är återställd, nu förväntas såklart Marquinhos och Kimpembe starta den här matchen, men ett positivt skadeläge är välkommet för Pochettino som haft det kämpigt med skador på nyckelspelare under inledningen.

Mål, mål och mål!

Det vore inte på något sätt ett överraskande utfall om Manchester City gick segrande ur onsdagens möte, det skriver vi under på men det låga värdet på engelsmännen gör en investering helt ointressant. Vi tycker PSG har tillräckligt med muskler för att avgöra den här bataljen och därför vore inte ens 1.70 för en City-vinst intressant i vår värld.

För det är Messi, Mbappe och Neymar som kommer att starta den här matchen, därför är också målmarknaden mer intressant tycker vi. PSG satte dit två baljor mot City senast och lär göra minst ett här på Etihad Stadium med, Messi ser trots allt ut att ha prickat formen och Mbappe fortsätter att prestera på en oerhört hög nivå. Fransmannen tenderar som bekant dessutom att steppa fram i dessa typ av matcher. 

Vi ska heller inte glömma att Manchester City noterats för sju baklängesmål i Champions League på fyra spelade matcher, PSG:s siffra lyder fem, och framåt har man som bekant garanterat mål. Därför tycker vi BLGM – Ja till 1.60 gånger degen är ett bra spel från Manchester. Oddset finner ni hos spelbolaget 888sport! 2-2? Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.65
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: