speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Liverpool 28/2: Odds tips till 1.80x

Liverpool har förlorat fyra raka ligamatcher inför söndagens möte på Bramall Lane, men här tar väl ändå förlustsviten slut?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är bara vinst som gäller här för Klopps Liverpool som alltså inte vunnit här i ligaspelet sedan den där vinsten över West Ham med 3-1 på bortaplan. Sedan dess fyra raka förluster alltså, mot Brighton, City, Leicester och här senast mot Everton, dessutom har man fyra raka torsk på Anfield, och det är absolut inget vi är vana vid att se.

Alla dessa poängtapp betyder nu att Liverpool infinner sig hela nio poäng efter Leicester och Manchester United, alltså gäller det att istället ta sikte på fjärdeplatsen, men även den blir svår att nå. Tuchels Chelsea har växlat upp ordentligt under dem senaste veckorna och West Ham ser minst sagt stabila ut. De föll mot City i lördags men bekräftade att de är ett bygge att lita på under våren.

Det finns därför helt enkelt inget utrymme för fler poängtapp framöver för Liverpools del, därför gäller det att ge 100 på söndag och se till att säkra en trepoängare. Och motståndet här, det är trots allt generöst. Vi har onekligen svårt att se att Sheffield United ska vinna den här matchen.

Tillbaka i förlustspåret

Sheffield United vaknade som bekant till liv i slutet på januari- och början på februari månad där man noterades för sex segrar på nio matcher, sett till alla tävlingar. Förvisso plockade man majoriteten av vinsterna i FA Cupen men det fanns fortsatt segervittring i lägret när det väl vankades Premier League igen. Och man plockade också en del vinster just i PL under den perioden.

Men nu har Sheffield United alltså fallit tillbaka till samma dystra trend som tidigare, tre raka förluster är numer ett faktum här i Premier League och man har dessutom bara gjort ett mål i dem matcherna. Förlust mot Fulham med 1-0 senast, och innan dess en 3-0-förlust mot West Ham, bland annat.

Vi räknar därför helt enkelt med att Sheffield fortsätter att förlora matcher, offensiven är uppenbarligen för svag för att kunna konkurrera om en plats ovanför nedflyttningsstrecket och ja, det kommer att bli spel i Championship nästa säsong.

Nu har Liverpool som bekant fortsatt ett flertal spelare uppsatta på en skadelista men Mane, Salah och Firmino räcker till för vinna en match av den här kalibern, så är det bara. Vi klickar därför in Liverpool (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.80 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.80
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: