speltips_skribent

Speltips Chelsea – Manchester United 28/2: Tungviktsmöte i London

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Chelsea och Manchester United den 28 februari. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Söndagen bjuder till i form av ett flertal häftiga fighter, bara här i Premier League finns en massa munsbitar men även på annat håll ute i Europa, AS Roma – AS Milan i Serie A sticker givetvis ut, men även Villarreal – Atletico Madrid i La Liga. Men här och nu blir det alltså stort fokus på tungviktsmötet mellan Chelsea och Manchester United – kanske den matchen som sticker ut mest under söndagen!

Chelsea och Tuchel kan åtminstone fortsatt glädjas av det faktum att man bara har en spelare uppsatt på skadelistan, Thiago Silva, en viktig spelare förvisso men vi kommer inte ifrån att skadeläget ser väldigt ljust ut hos Chelsea. Perfekt just i och med att de slåss på flera fronter.

Manchester United kommer samtidigt till spel utan Pogba, Cavani, McTominay och Mata, något dystrare läge där skadan på Pogba givetvis sticker ut. McTominay kan dock visa sig hinna bli spelklar, Solskjaers var dock skeptisk senast han uttala sig kring detta, vilket högst troligt betyder att vi får se Matic och Fred från start här.

Odds från målmarknaden

Skadeläget talar som sagt lite för Chelsea i den här matchen men vi kommer samtidigt inte ifrån att de matchades ordentligt i veckan, när man besegrade Atletico Madrid med 1-0 på resande fot. En fin insats, men även en insats som säkerligen tog på krafterna. Möjligtvis kan det öppna upp för ett piggare Manchester United?

För annorlunda såg det trots allt ut för Manchester United i veckan, som alltså kunde gå på halvfart i returmötet mot Real Sociedad, efter att ha vunnit den första matchen med klara 4-0. Så lite mer energi och kraft kan United visa sig ha här.

Men oavsett vad så är det onekligen en tuff bortamatch Solskjaer har framför sig här, Chelsea har ännu inte förlorat under Tuchel och mer exakt betyder det att Chelsea är obesegrade i åtta raka matcher. Sex av dessa har man dessutom vunnit, vilket gör det svårt att utesluta en hemmaseger i det här mötet.

Vi kommer därför istället att syna ett odds på målmarknaden, Manchester United har i princip varit en målgaranti under hela säsongen och därför räknar vi med att de nätar på söndag. Visst har Chelseas defensiv sett bra ut, men de har ännu inte ställts mot seriens bästa offensiv – Manchester United har gjort flest mål av samtliga i Premier League (53).

Därför kommer vi att klicka in BLGM – Ja här, då vi även räknar med att Chelsea lyckas sätta dit en balja (mål i sju raka matcher inför söndagens möte). Målspelet betalar godkända 1.77 gånger insatsen och klickas in hos spelbolaget Betway. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.77
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: